בוקר
אור

Jen74

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

לא ישנתי טוב הלילה, התהפכתי כל הזמן והייתה הרגשה של מועקה. לפחות אני ישנתי בחדר שלי, במיטה שלי. בצפון ילדים ומשפחות שלמות ישנים במקלטים
אני תיכף יוצאת עם דקל לכיוון ת"א, עם הרגשה כבדה ומקווה שהיום ימשיך טוב יותר. זה היה אמור להיות החופש הגדול של הילדים ופתאום הם צריכים להיות סגורים בבתים, במקלטים. לפני יומיים בר"ג, בתחנת אוטובוס לכיוון חוף הים, קבוצת בנות 13 בערך מדברות,צוחקות, מפחדות. אמא של אחת לא רצתה בכלל שתיסע לים אבל היא לא שואלת את אמא שלה, כל החברות נוסעות אז גם היא רוצה. ומתחילות לתכנן מה יעשו אם פתאום תהיה אזעקה בת"א והן בתוך הים או על החוף, לאן לרוץ, איפה לתפוס מחסה. ילדות בנות 13 בחופשת הקיץ שלהן.

Jen74

New member
חזרנו ../images/Emo140.gif

היה לדקל משעמם בחזרות אבל היה בסדר. לקראת סוף אוגוסט יצלמו את הסצנות שהיא משתתפת בהן, יש לנו זמן להמשיך חזרות בבית. פגשנו את רוברטו שהשתתף בעונה הראשונה של השמינייה, את אריה מוסקונה ואת יובל מ"קצרים" ועוד כמה שחקנים שאני לא מכירה וכמובן את הבמאי איתן גרין. דקל לא התרשמה במיוחד, רק קצת כשהיא נזכרה מי זה רוברטו ב"שמינייה". אני מאוד התרגשתי. אני גדלתי על אריה מוסקונה ויובל מצחיק אותי בטירוף ב"קצרים"
היה נחמד. ההורים שלי התחברו היום ל HOT אז יוכלו לראות את הקמפיין "זהירות בדרכים" של הופ כשיתחיל.

little baker

New member
אחה"צ

הכנתי את פרפה החלבה (עם חלבה שוקולד קפה) כרגע זה במקפיא. גיליתי חנות מדהימה לתבלינים, קפה, תמציות תה, תבניות מיוחדות, סירים, בצק סוכר ובכלל כל מיני פטנטים למי שאוהב לבשל . לחנות קוראים לגעת באוכל - אני הייתי בראשל"צ אבל יש סניף גם ברעננה - אבל בטח את מכירה. הבנתי שיש להם גם כל מיני סדנאות. הנה הקישור לאתר שלהם: http://www.2eat.co.il/tavlinim/ ללכת ולהינות.

Jen74

New member
לגעת באוכל - פשוט קסם של מקום

הייתי עם אחותי ואמא שלי לפני כמה חודשים בחנות שלהם בראשון (חונים קונים) ועוד לפני שנכנסנו,עוד בחלון ראווה, ראיתי את ההיצע שלהם וכמעט התעלפתי מרוב הנאה. איזה כיף לראות מה שיש להם שם. אחותי הייתה לקראת יומולדת של הבת שלה ורצתה להכין לה עוגה לפי ספר עוגות (עוגת שמוליקיפוד) וקנתה שם את כל המצרים והאביזרים שהייתה צריכה. בזמן שהיא חיפשה בין המדפים אני פשוט התלהבתי מכל דבר שראיתי שם

little baker

New member
מצחיקולה, זה המתכון שלך../images/Emo6.gif

בחנות שציינתי יש חלבה שוקולד קפה מוכן

למעלה