בוקר
אור

הי', אני מקווה שאתן זוכרות אותי....

נעלמתי לתקופה מאד ארוכה כי מצב הבריאותי לא היה מי יודע מה, היו לי הרבה דאגות על הראש. בקצור- חזרתי כדי לשתף אתכן- אולי אתן זוכרות שלפני מס' חודשים סיפרתי לכן על המבדקים שהילד שלי עבר על מנת להתקבל לכיתב א', וסירבו לקבל אותו. המבדקים היו בסביבות ט"ו בשבט- שזה בערך - ינואר! עברתי מלחמות ארוכות ומכל סוג שהוא, העיקר הוא שהיום הגיעה המלחמה לקיצה- ואני - ניצחתי!!!! הילד התקבל!!!!!!!!

Jen74

New member
ברוכה השווה וכל הכבוד על הנחישות../images/Emo45.gif

מי כמונו יודע מה טוב עבור הילדים שלנו? נכון שייעוץ והכוונה עוזרים אבל אחרי הכל ולמרות הכל, אנחנו מכירים את הילדים שלנו הכי טוב
בהצלחה לילד בכיתה א'
ולך, מאחלת רק בריאות ושתרגישי טוב

תודה לכולכן...../images/Emo140.gif

הבריאות מאז פורים הייתה על הפנים, וזה פגע בי גם "נפשית", נהייתי עצבנית, דכאונית וכד'... אז ארזתי את חפצי, ונסעתי לצרפת, יש לי משפחה בפריס, דודים, סבתא.... עזבתי את בעלי עם חמישה ילדים ונסעתי לעשרה ימים. היומיים הראשונים היו קשים, כי המחשבות רצו בראש כל הזמן... איך הוא הסתדר, מה הם אוכלים , ומה יהיה בלילה וכל זה בשילוב רגשות אשם.... אבל אחרי יומיים הכל עבר, ופשוט חייתי את חיי. ישנה מתי שבא לי, קמה מתי שבא לי בלי הפרעות בלילה, בלי תוכנית יומית מוחלטת מראש, הכל ספונטני. הייתי יוצאת לטייל עם מפה ומצלמה, עד שנמאס לי וחוזרת.... היה פשוט- כייף!!!!! מלאתי את המצבורים מחדש. מומלץ ביותר.... לברוח, פשוט- לקום ולברוח! זה עשה טוב לי אבל גם לכל המשפחה. כל מי שרואה אותי עכשיו אומר שיש לי מין גלורי כזה... ושואל מה עשיתי, מה שונה בי.... שווה!!!!! לגבי הנסיעה לצרפת, בוטלה! אנחנו נשארים בארץ, אנחנו נשארים.... עד 120... אגב, אם תרצו יש לי תמונות מפריס!

ןאחרונה להיום

צולמה מחלון המטוס, ולכן האיכות לא משהו, החלון היה מטונף ושרוט כולו.....

למעלה