בוקר טוב../images/Emo42.gif
הראל בחופש מיום שלישי עד יום ראשון, ביום ראשון מתחילה לו קייטנה של 3 שבועות. שלושתינו (ינון, הראל ואני) עושים כל יום משהו אחר, בקיצור, עושים חיים. רשמתי את הראל לקורס שחייה, כל יום בשעה 16:00. אלעד ואיתי נשארים עם אלי (או אבא שלי) בבית ואני הולכת עם הראל וינון לבריכה. אתמול בערב אלי ואני היינו בהצגה בתיאטרון הצפון - איש הגשם. הצגה ממש יפה ומרגשת (כמו הסרט), ששון גבאי משחק מעולה את התפקיד של ריימונד האח האוטיסט (בסרט, דסטין הופמן). ממש הצגה טובה. רק מה? איזה באסה, אלי ואני ישבנו בשורה לפני האחרונה, הכי למעלה שאפשר, לא שמעו משם הכי טוב ואלי נרדם לחלקים, הוא בכלל, השמיעה שלו על הפנים. אבל מה הכי מבאס? שליאור אשכנזי שיחק שם ובקושי ראיתי אותו ממקום מושבי, אוף. היתה שם גם אישה אחת חוצפנית שבלי להגזים הטלפון שלה צלצל לפחות 6 פעמים בהפרשים של רבע שעה מצלצול אחד לשני וכבר חטפו עליה קריזה שם, ח-ו-צ-פ-ה. אבל היה כיף להיות בהצגה, היה כיף לצאת לבילוי, לצאת מהבית, להיות רק אלי ואני. הצגה ממולצת
. עוד מעט נצא לטייל, אקח את הראל וינון לעשות חיים. שמחה שלכולם היו מסיבות סיום מוצלחות ומרגשות. שיהיה לכולם יום נפלא והמשך סוף שבוע טוב.
שרית