בוקר
ושיהיה לכולכן יום

אורא

New member
בוקר ../images/Emo42.gif ושיהיה לכולכן יום

נפלא - גם לעציון
אז הגעתי הביתה ב 18:00 והכנתי עוגיות מדהימות וארוחת ערב. וכמובן תה עם פריקה (חריפה) כמו שבולי אמרה. וזה גורם להרבה התעטשויות... יום טוב לכולם אור

אורא

New member
עניתי לך ../images/Emo140.gif

אני מחכה לשמוע מה קורה... או שאת רוצה שאני אגיע לאילת

בוקר טוב גם ממני

שתמיד מאחרת לקום אבל גם מאחרת לישון קמנו, התארגנו, יצאנו לגן, ועכשיו אני פה,,, יום נפלא שיהיה לכולנו

בולי27

New member
בוקר יום רביעי מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif לכולם

מי ינחש למה אני עם מצב רוח היום? אור אז התה עם פפריקה עזר לך חוץ מההתעטשויות????

אורא

New member
קודם כל אני רוצה לדעת למה

את עם מצב רוח היום
ותתני קצת ל גנובי שלנו היא מבואסת היום .. ואל תהיי קמצנית
התה עם הפפריקה עזר, הגרון לא כואב נשאר רק הנזלת הפיחסית הזאת.. מזה אני ממש לא יודעת איך להיפטר
אנא הושיעו נא

בולי27

New member
טוב את חדשה אז אני אסלח לך

שאת לא יודעת.... מתקרב סופשבוע בצעדי ענק, וזה לא התור שלהם השבוע
אז אני בוחרת מה עושים בסופשבוע, ויש לי מזל כפול, כי אני בוחרת עם מי נחגוג את הנר הראשון.... (והשני)
גנובי! סופ"ש!!!! תתעודדי!!!!

אורא

New member
עכשיו נזכרתי שבסוף שבוע שעבר

|כתבת שזה התור שלהם סליחה| שהעזתי לשכוח
תהנו בחג ותעשי כל מה שעולה על רוחך אור

הגנובה

New member
כמו שזה נראה עכשיו... סופ"ש שלי

הולך להיות על הפנים
- אני כל כך כועסת עליו... וכשאני כועסת אני פשוט משתתקת ומפסיקה לדבר... אני יכולה לשתוק המון זמן... אני נורא רוצה לשנות ת ההתנהגות הזאת... להפסיק להיכנס לעצמי כל פעם שהם מצליחים להכניס יתד בחיי הנישואין שלנו... והנה שוב זה חוזר על עצמו... ואני לא מסוגלת להתנהג אחרת... אני פשוט שותקת והופכת לזומבי כשהוא בבית

../images/Emo24.gif גנובי.....

גם אני כזאת. מאוד נסגרת כשאני כועסת או פגועה.
ממני אליך.

אורא

New member
קודם כל אל תשתקי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאלה להתחיל לצעוק בקולי קולות ומהר
תשני מהר את מצב הרוח ותחזירי עטרה ליושנה.. הם תקעו יתד, תעקרי מהשורש
אל תתני להם להרוס לך את מצב הרוח ואת השבת.. תתחילי לתכנן תוכניות, חוץ מזה מה בדיוק קרה

הגנובה

New member
כמו שאמרתי לעציון - סיפור ארוך

כאורך הגלות... צריך המון המון דפים כדי לכתוב את מה שקרא... לצעוק אני לא אצעק... אין טעם להכניס את הילדים לתוך הסיפור הזה... אין טעם שהם ידעו מכל זה... והוא כאן רק כשהילדים כאן... את שלי אמרתי לו בשקט... ועכשיו נראה מה יהיה... שלא תבינו אותי לא נכון!! זה לא כואב לי שלא הזמינו אותי!! - זה היה צפוי!! - כואב לי שהם מצליחים להעביר את הרוע שלהם דרכו... בזה שהוא מסכים להגיע לבד... ואפילו "רק" להדליק את הנר וללכת... הוא עוזר להם להוציא את הרוע לפועל... זה מה שמרגיז ומוציא אותי מדעתי!! הם לא נחשבים בעיני כקליפת השום!!!

אורא

New member
גנובית יקירה, ../images/Emo24.gif

|אמרת את שלך, באמת אין צורך להכניס את הילדים לסיפור הם רק ייפגעו מזה. זה בינכם וכדאי שיישאר כך.. את חייבת לעמוד על זכויותייך בתור המשפחה שלו ואת המשפחה שלו
על פי התורה והיהדות גבר שנישא עוזב את בית אביו ואימו ודבק באישתו
חיזקי ואימצי אני איתך

אומיזו

New member
גנובה

שתיקה מתוך התגוננות, לפעמים זה עוזר לעתים לא. את הדברים אמרת כבר, אין הרבה מה לדוש בזה. האם תתגרשי על רקע זה שהוא ילך עם הילדים? אם לא אין מה לעשות מלבד להגיד מה שמפריע. הוא הולך? יופי תתלבשי יפה יפה ותצאי גם את. שנה הבאה הוא כבר יחשוב 10 פעמים.

למעלה