בוקר
ושיהיה לכולכן יום

הגנובה

New member
השנה זה כבר שנה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השנה הוא לא הציע ללכת עם הילדים... לקחים מהשנה הקודמת (סוף סוף)... השנה הוא אומר שהוא הולך לחצי שעה וחוזר... את יודעת מה אומיזו... אם כוונתם לא היתה רעה כל כך - זה לא היה מפריע לי שהוא הולך אליהם.... אבל חמי וחמתי הם השטן ואשתו... אין לי הגדרה אחרת שלהם... והכל נעשה מתוך רוע צרוף תוך מסווה של האמא והאבא המסכנים שרוצים לראות את בנם בחג.... לא מספיק שבמפגש הקודם הם לא אמרו שלום לא לי ולא לילדים (היינו ביום הולדת של אחותו של בעלי)... הם עוד טענו שילדי הם אלה שלא אמרו להם שלום - ולכן הם לא מעוניינים לדבר איתם... תביני - הם מתעסקים עם הילדים עכשיו...

אומיזו

New member
מאחר ואנו שייכות

לאותו המועדון "הרואים ואינם נראים" אז גם אני יש לי טראומה מחגים כל פעם סרט (ואת כולם כבר החזרתי בבלוקבסטר) ואני רואה את זה מתקרב ובא בעיקר לאור זה שלא עשיתי חגיגות יום הולדת לכל החמולה מקוה שאצל שתינו זה יעבור בשלום ונגד הרוע כבר למדתי שאין לי מה לעשות רק לקנות נעלי ספורט מהירות...... ולברוח!

הגנובה

New member
אומיזו../images/Emo124.gif - חכי לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - אל

תשאירי אותו מאחור
...א-ו-מ-י-ז-ו-
עכשיו את כבר מבינה שאני לא מי יודע מה טובה בריצה... אני פיתחתי אסטרטגיה שונה... אני פשוט מתעלמת מקיומם כשם שהם מתעלמים מקיומי... הבעיות מתעוררות רק כשהם לוחצים לי על האצבע הקטנה...ממש חזק... והם עושים את זה לפני כל חג.... או אז אני צריכה לאגור את כל כוחות הנפש שלי ולא ללכת לשם ו-ל-פ-ו-צ-ץ אותה

אומיזו

New member
גנובית בוקר טוב

את שיטת ההתעלמות גם אני פיתחתי אבל זה לא תמיד מעשי מי יתן לחיות בשקט?! הרי זו לא המטרה! ואנחנו לא עשויות מאבן אז מדי פעם זה מצליח לחדור............ ואז אני נהיית פורסט גאמפ ומנסה לרוץ.......

אורא

New member
גנובית בוקר טוב, ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהיום ההרגשה יותר טובה והדברים נראים קצת יותר ורודים
יום טוב אור

הגנובה

New member
בוקר טוב גם לך יקירתי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

ה-
זורחת... פתחתי את החלון בבוקר וראיתי להקה של תוכים ירוקים ומקסימים משחקים בשמים... ו..... ו......ו.... - נו טוב
אפסיק לקטר... הבוקר יהיה טוב אם אעשה אותו כזה
מעבר לזה... מצב הרוח באמת השתפר
תודה על כל ה-
וה-
- ואני שולחת לך אותם מיד בחזרה עם ריבית דריבית...

הגנובה

New member
ועל איזה תהליכים בהסטוריה את

השפעת
סתתאאאםםםם
- צודקת... בסופו של דבר אצטרך לפתח את יכולת הריצה... מעבר לריצה על מגרשי הטניס... המאמן שלי כל פעם בוחן את יכולת הריצה שלי... הוא נותן כדור לסוף המגרש ומיד אח"כ מוריד כדור ליד הרשת וצועק: "את מגיעה
את מגיעה
"... ואת יודעת מה
- אני באמת מגיעה
- אז מי יודע... אולי אני בכל זאת יודעת לרוץ
נ.ב. זה תמיד מזכיר אלי את "הקטר שיכל..." (מהסרט דמבו)...

אומיזו

New member
יחי הדמיון../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

שאלה קצת יותר רצינית ומסובכת- בסה"כ החיים שלך מלאים לא?! ילדים, בית, עבודה(?), טניס ובטח יש עוד מלא אז למה זה מפריע לך ולי היחס שלהם או החשיבות אם הם אוהבים/מכבדים אותנו למה זה משפיע? אצלי זה בתקופות לפעמים לא אכפת לי ולפעמים אני נפגעת מה שכן גיליתי שהמרחק הכי בריא בשבילי (לפחות לטווח הקצר)

הגנובה

New member
אני מתלבטת בדיוק כמוך אומיזו...

למה בעצם זה חשוב לי? אני הרי לא סובלת אותם... לא רוצה להיות בקירבתם... הבעיה שלי היא שהם ההורים של בעלי והסבתא וסבא של הילדים שלי... ומשפחה חשובה לי מאוד
ככה חינכו אותי הורי
... אז רוב השנה אני מתנתקת - והם לא מעניינים אותי - אבל כשמגיע ערב חג והם מתחילים עם המשחקים הסדיסטיים שלהם - זה מוציא אותי מדעתי
- אני בחיים שלי לא שנאתי אף אחד
- אלה האנשים היחידים שאני ממש שונאת
- ולו רק בגלל העובדה שהם פוגעים בי ובמשפחתי כל הזמן - דווקא אלה שהיו אמורים לאהוב אותנו, לגונן עלינו... דווקא אלה - מחפשים איך להרע לנו

למעלה