בוקרטוב ויום חמישי מקסים לכולם
נ נויה של 5 New member 4/12/08 #1 בוקר../images/Emo42.gifטוב ויום חמישי מקסים לכולם../images/Emo70.gif
מ מקווה לטוב 20 New member 4/12/08 #2 ../images/Emo42.gifכל הכבוד לך על השעה המוקדמת, אני בזמן הזה בריצות של כריכים,הלבשה,התארגנות,מכונה לפני יציאה,ולאוטו מ-7.15 עד 8.30 בכבישים,בדרך מורידים אחד בגן,אחד במעון עד שמגיעים לעבודה.
../images/Emo42.gifכל הכבוד לך על השעה המוקדמת, אני בזמן הזה בריצות של כריכים,הלבשה,התארגנות,מכונה לפני יציאה,ולאוטו מ-7.15 עד 8.30 בכבישים,בדרך מורידים אחד בגן,אחד במעון עד שמגיעים לעבודה.
J Jen74 New member 7/12/08 #4 הכי טוב רכבת ../images/Emo13.gif ויותר טוב מזה לעבוד ליד הבית זוכרת לרעה את התקופה שעבדתי בת"א וגרתי בראשון/רחובות/לוד (מה שעכשיו) ונסעתי כל בוקר באוטובוס או שניים במשך שעה - שעה וחצי. זוועה
הכי טוב רכבת ../images/Emo13.gif ויותר טוב מזה לעבוד ליד הבית זוכרת לרעה את התקופה שעבדתי בת"א וגרתי בראשון/רחובות/לוד (מה שעכשיו) ונסעתי כל בוקר באוטובוס או שניים במשך שעה - שעה וחצי. זוועה
מ מקווה לטוב 20 New member 8/12/08 #5 נכנסתי לעבודה הזו בגלל שפתחו את המשרד אצלינו (יישוב קטן שאני גרה,)אבל עם הזמן והשנים העבירו את המשרד לפ"ת,ואני אחריהם.אז בעיה.
נכנסתי לעבודה הזו בגלל שפתחו את המשרד אצלינו (יישוב קטן שאני גרה,)אבל עם הזמן והשנים העבירו את המשרד לפ"ת,ואני אחריהם.אז בעיה.