בוקר
טוב וסוף שבוע מקסים לכולם!

little baker

New member
בוקר טוב, וסופ"ש נפלא ../images/Emo96.gif

אנחנו מתחילים עם מסיבות חנוכה היום בגן חובה וביום שלישי בטרום טרום חובה. חנוכה - האם מתקיימות קייטנות חנוכה אצלכם? באיזה מסגרות? עלויות? האם אתם שולחים את הילדים לקייטנות אלו?

סימה 4

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo42.gif

יש לנו 4 מסיבות חנוכה !!! וכולן מרוכזות בשבוע הבא : ביום ראשון למור, בשני לשיר בחמישי אחה"צ להדר ובשישי בבוקר לחן. גם את שישי בבוקר אני צריכה לבזבז על זה. ועוד מרגיז שבאותו יום של מסיבות חנוכה מסיימים את הגן ב-11 בבוקר אצלינו!!

כנ"ל אצלנו. מסיימים ב-11. מעצבן מאד

לנו גם יש 4 מסיבות (אחת היתה אתמול) + שני ימי הולדת בשבוע הבא. יום א' - יומולדת (כל המשפחה מוזמנת) יום ב' - יומולדת (כל המשפחה מוזמנת) יום ג' - מסיבת חנוכה בגן אחד. יום ד' - מסיבת חנוכה בגן השני. יום ה' - מסיבת חנוכה בכיתה א'. כל השבוע מסודר!! לפחות יום שישי בבוקר חופשי, לפני חופשת חנוכה. לא אוהבת שמארגנים לי תוכניות בשישי, גם ככה זה יום קצר.

יש קייטנת חנוכה בבית הספר

אין לי מושג בקשר למחיר, אני אחפש בשבילך. הולכים להצגה "היפה והחיה" בחנוכה אף פעם לא שלחתי לקייטנות, למרות שזה דווקא יכול היה להיות נחמד.

little baker

New member
תודה

אצלינו יש קיטנות של החוגים והעלות לשלשה ימים היא 350 ש"ח(יקר מדי), הגדולה יוצאת לסדנת פלמנקו של שלושה ימים בתנאי פנימיה. הקטנה במועדונית בימים ב'-ה', נראה מה נעשה עם השאר, אולי אני אקח יום-יומיים חופש.

Jen74

New member
סופשבוע מקסים ונעים ../images/Emo140.gif

אנחנו ברביעי וחמישי ביסודי של אלמוג ודקל לגבי הגדולות בחטיבה עדיין לא ידוע לגבי מסיבות, אבל הן יוצאות לטיול בירושלים ביום שלישי.

למעלה