בוקר
טוב וסופשבוע מקסים לכולם!!

בוקר טוב!

אני רואה שאת בעצם היחידה שכותבת כאן, אז נחמד להכיר... כמו שכבר סיפרתי על הגילאים של הילדים שלי, אז יש לי 2 בנות קטנות, יש להן הפרש של שנה פחות 5 ימים. וכמו שכבר סיפרתי אני חולה... ובאותו שבוע שהובחנה אצלי המחלה- "הובחן" אצלי הריון. מה שברור שגרם לי להרבה פחד ובלבול...(זו היתה הגדולה מבין ה-2) (הובחנתי לפני כשלוש שנים...) ההריון היה קשה ביותר...וכשהוא סוף סוף עבר וחיבקתי את הקטנה, החלטתי שאני קמה מהמיטה וגוברת על המחלה, אבל משום מה לא הצלחתי, חייבתי את עצמי להניק אותה, כדי שיהיה לי את החצי שעה מנוחה הזו כל כמה שעות... אבל משום מה לא הצלחתי להתגבר ולהתאושש מהלידה. הייתי עייפה יותר מתמיד, ועם בחילות שחבל על הזמן. (בדרך כלל כשאני עייפה מאד אני סובלת מבחילות) [הייתי בטוחה שהמחלה שלי מתגברת עלי... חבל"ז. הלכתי לרופא שלי שמטפל בי- במחלה- הוא עשה לי מלא בדיקות והוא אמר שאין חדש תחת השמש... כשהקטנה היתה כבר בת חמישה חודשים, לקחתי אותה למעקב שיגרתי בטיפת חלב, שם נוכחתי לדעת שהיא עלתה אך ורק 50 גר' בחודשיים... ואז בצחוק אמרתי לאחות "אולי אני בהריון?" היא שאלה אם זה יכול להיות - ומיד קפצתי ואמרתי "מה פתאום, קודם כל אני על גלולות (פמולן) חוץ מזה אני מניקה "במשרה מלאה" והתנוקת רגועה ולא בוכה אפילו בלילה, היא ישנה לילה שלם..." האחות ביקשה שאני אעשה בדיקה מיידית, נכנסתי לשירותים............ יצאתי עם פנים בצבע סיד.......... התשובה היתה חיובית! איזה סרטים הרצתי בראש... א'- איזה אמא רעה שהרי האכלתי את הבת שלי - כלום! ב'- אני לא יכולה עוד הריון עכשיו, אין לי כח לעוד ילד- הרי אני חולה! ג'- מה יגידו כולם? ד'- הריון עם גלולות? זה בטח לא יגמר טוב... ה'- באיזה שבוע אני בכלל? כמה זמן אני בהריון? הבעיה הכי גדולה היתה להתקשר לספר לבעל.. בלי להתחיל לבכות לפני שאני מדברת... בקיצור... עשיתי אולטרסאונד עוד באותו הים וגיליתי שאני בסוף שלישי... שבוע 12. בכיתי במשך שבועיים רצוף, בנוסף לכל הייתי צריכה להפסיק להניק כדי שהבת שלי תשמין קצת... וזו הייתה מלחמה בפני עצמה, היא לא רצתה בקבוק בשום אופן...היינו פשוט יושבות ובוכות כל זמן האוכל... היא עשתה לי צום של 4 ימים עד שנכנעתי וחילקתי את הזמן בין קצת הנקה (על בסיס מים) ואת המטרנה הייתי נותנת לה בכפית!!! בקצור-(שוב פעם) כאמור- היום יש לי שתי בנות שמאד צמודות בגיל והן חברות הכי טובות בעולם... וכשאני חושבת על כל מה שעבר לי אז בראש אני מתביישת... מקווה שלא בלבלתי לך את המח יותר מדי... בהצלחה עם הקטנה שלך!

נעללה

New member
לא הבנתי הקשר בין הריון לחוסר חלב .

בהנקה!! לא ידעתי שיש קשר, בין הריון לעלייה קטנה של התינוק היונק, הסבירי בבקשה??

בהנקה

כשאשה בהריון (וגם מניקה, חוץ מזה שלוקחים ממנה את כל הקלוריות, גם בבטן וגם מבחוץ, הערך הקלורי של החלב יורד, זאת אומרת שהחלב הופך להיות פשוט מים, צבע חלב באיכות- מים. אישה שמעוניינת להניק תוך כדי הריון, חייבת להיות במעקב רופא, כדי לא להזיק לאחד מהשלוש- האם, התינוק ו/או העובר. תוספת ויטמינים ובדיקות דם יכולות לעזור- אולי... וגם זה עד שלב מסויים של ההריון.

אגב...

אני אשמח לשמוע גם קצת עלייך... מי את? מהיכן? עיסוקך בחיים? חוץ מהילדים? וכל העולה במוחך...

dora 7

New member
אני חדשה, מקבלות אותי?

בן אחרי שני בנים, והוא עדין כמו בת, איך אמרה הסבתא פעם הבאה בת. זה נראה פורום נחמד, ואני אתחיל לבלות איתכם,

סימה 4

New member
בוקר אור! שבת שלום../images/Emo42.gif

אני בבית עם שני ילדים מצוננים וומשתעלים, החלטתי להשאיר את חן והדר בבית למרות שאין חום, גם ככה יום שישי היום קצר. מחר צפויה שבת נעימה, אולי נצא לטיול קצר בסביבה. מה התוכניות שלכם? בינתיים שבת שלום, אני הולכת להכין מוסקה לפי מתכון שקיבלתי מחברה, מקווה שיצא טוב ואז אפרסם אותו גם כאן

שבת...

אני הספקתי לעשות את הבצק לחלות, ועכשיו הבצר נח- ותופח... אני צריכה עכשיו לסדר ולנקות את כל הבית, וחמתי באה אלי לשבת... כל יום חמישי בערב אנ י יוצאת ללימודים, ובעלי המקסים- בישל לי כבר את כל השבת... מלא סלטים...קוסקוס... עוף ותפו"א בתנור,ושניצלים... אז בעצם אין לי כל- כך מה לחפש במטבח היום!

Jen74

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifשבת שלום../images/Emo48.gif

שמחתי לראות הבוקר את השמש משקיפה מלמעלה, מקווה שיהיה סופ"ש נעים וחמים
אחרי פיזור הילדות לבית הספר, אני הולכת להכין לי ארוחת בוקר שיהיה לי כוח להמשך היום איתן.

למעלה