בוקרטוב וסופשבוע מקסים לכולם!
J Jen74 New member 20/4/07 #2 ../images/Emo199.gifהצלחתי להרדם קרוב לחמש לפנות בוקר קמתי לפני חמש דקות אין לי מוזג איך אני עוברת את הבוקר.
../images/Emo199.gifהצלחתי להרדם קרוב לחמש לפנות בוקר קמתי לפני חמש דקות אין לי מוזג איך אני עוברת את הבוקר.
ג גמדים New member 20/4/07 #3 בוקר טוב גמרתי לבשל לשבת , נשאר רק שטיפה רצינית של הבית ויוצאת לקניות , יום טוב ןתרגישי טוב
L little baker New member 20/4/07 #4 בוקר טוב וסופ"ש נפלא../images/Emo96.gif מה שלומך? נחמד שאת כאן, באיזה תחום את מחפשת עבודה? דרך אגב, בנוגע לשטיפה של הבית...................אל תתאמצי מדי עם ה"רצינית" ביום ראשון רוחות ואובך
בוקר טוב וסופ"ש נפלא../images/Emo96.gif מה שלומך? נחמד שאת כאן, באיזה תחום את מחפשת עבודה? דרך אגב, בנוגע לשטיפה של הבית...................אל תתאמצי מדי עם ה"רצינית" ביום ראשון רוחות ואובך
ג גמדים New member 20/4/07 #5 אני מחפשת באזור פתח תקווה , בתור אם בית , (לא חייב) וכאלה מחפשתץש עבודה לא יותר מדי שעות , עם אחריות ויחסי אנוש ,
אני מחפשת באזור פתח תקווה , בתור אם בית , (לא חייב) וכאלה מחפשתץש עבודה לא יותר מדי שעות , עם אחריות ויחסי אנוש ,