בוקר
טוב וסופשבוע נעים לכולם!!

little baker

New member
בוקר טוב וסופ"ש מצויין

מה שלומך נויה? והילדים? איך כולכם מרגישים? מה מבשלים לסופ"ש הקר שצפוי לנו? למחר בבוקר אכין ג'חנון להיום עוף בתנור, תפו"א בתנור, תבשיל ירקות, 2 סוגי אורז, מרק אפונה.

אצלנו...

חוץ מהבן הגדול, כולם חולים!! אתמול, בערב, הזמנו אוכל סיני. נשאר בשפע גם להיום בצהריים. להבוקר יהיה קובנה, ג'חנון וביצים. בתיאבון!!

Jen74

New member
../images/Emo183.gifערב טוב../images/Emo187.gif

נויה, ממצב??? מה שלום כל החולות והמחלימות??? אצלי יותר טוב, נגמרה השפעת יש לי פצע בשפע, הלכתי לאחות בקופ"ח ואמרה שזה הרפס
שיהיה לכולם סופ"ש נעים ורגוע. הילדות הלכו עם אבא שלהן לפסטיגל, מחכה שיחזרו לשמוע חוויות

אנחנו הולכים היום בערב לפסטיגל

להופעה האחרונה. ז"א בעלי אמור ללכת עם הבן הקטנטן ועם הבן הגדול. (שני האמצעיים היו כבר) מקווה שכולם ירגישו טוב.

Jen74

New member
באחת בלילה דיברתי עם שחף במסנג'ר

אני בדיוק ירדתי מהבית של אחותי ואז הבת פנתה אליי במסנג'ר. התחילה לספר בהתלהבות איך ומה היה. היא מעריצה שרופה של לירז צ'רכי וסיפרה שהתביישה להרים את השלט שהכינה במיוחד עבורה. הניחה את השלט על הברכיים וכלירז הייתה על הבמה היא צעקה וקראה לה ואז, אומרת שחף, לירז התקרבה לכיוון שלה לקרוא מה כתוב בשלט
בהמשך היא קראה לה כשלירז ועוד כמה משתתפים ירדו ליד הבמה והסתובבו מסביב הבמה ואז לירז נופפה לה לשלום ושלחה לה נשיקה.
אין מה לומר, זה עשה לה את היום ואולי אפילו את השנה. שחף אמרה שהפסטיגל לא כל כך עניין אותה מלכתחילה ושהיא הלכה רק בשביל לראות את לירז צ'רכי ואחרי זה, זה היה שווה כל רגע.

אני לא הלכתי.

בעלי הלך עם הילדים. הם שם עכשיו. הוא אומר שהקטנטן בהלם!!! מקווה שהבובה של דורה תהיה וגם יובל המבולבל, הוא מת עליהם.

סימה 4

New member
איך את מרגישה עכשיו?../images/Emo184.gif

ותזכירי לי בן כמה אור? אני חושבת אם זה היה מתאים להדר (בת 3 וחצי)

למעלה