בוקר
טוב ושבוע טוב לכולם!

Jen74

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif שבוע טוב

שבוע מטורף של סידורים והכנות לערב חג.
שיהיה לנו יום נפלא.

התחלתי במתנות לילדי המשפחה.

הבוקר אקנה ב"משביר" מתנות למארחים ולבן דוד שלי. לחברה אחת אני יודעת מה לקנות. לשניה - אין לי מושג!! אתן קונות מתנות למורות/גננות/סייעות? יש יותר מדי...חשבתי על משהו צנוע, לא יודעת מה.

little baker

New member
מתנות

לסייעות/גננות אני לא קונה, כי במצטבר זה המון מתנות. ומתנות רק למארחים ולילדים אם יש.

כמעט-כמעט סיימתי עם המתנות.

נראה לי שאקנה רק לגננת אחת מתנה. נשאר לי לקנות גם לבן של אחותי משהו,אני לא מוצאת את מה שרציתי, בגלל זה עוד לא קניתי כלום. לחברה אחת, אקנה היום בפוקס. ואתמול, חברה של השכנה שלי, עשתה לי בניית ציפורניים - איזה כיף!! בחינם!! יש לה את כל החומרים, היא כבר לא עובדת בזה שלוש שנים, אז גם לה אקנה משהו בסטימצקי - היא אוהבת ספרים. וזהו!! בינתיים, אתמול, האוטו לא הניע, אז רצתי ברגל מפה לשם (והיו הרבה כאלה..) והבוקר, שידור חוזר... זה האלטרנטור, יסדרו את זה במשך היום.

little baker

New member
תתחדשי

על הציפורניים, אני זוכרת שהרבה זמן רצית לעשות, איזה דוגמא עשית? לי יש תור היום בערב, אחרי עוד אסיפת הורים

נעללה

New member
אני לא קונה כלום לאף אחד!

רק למארחים לראש השנה! בטח לא לגננות ולמורות בשביל זה יש את סוף השנה על כל המאמץ שלהם. (והמאמץ הוא גדול) גם אין לי כסף, וגם זה נראה לי הרגל לא בריא כי אחר כך מצפים כל הזמן למתנות, גם בפסח, גם בחנוכה, אנשים לא צריכים את השטויות האלה מסין, מספיק להגיד מילה טובה עם כוונה, חג שמח, נעים לילדה בגן, את מורה נהדרת..... זאת דעתי!

למעלה