בוקר
טוב ושבוע נפלא לכולם!!

בוקר../images/Emo42.gifטוב ושבוע נפלא לכולם!!

לא מאמינה, שהגענו ליום הזה ושהחופש הגדול הסתיים. בהצלחה ענקית לכולם!!

little baker

New member
בוקר נפלא../images/Emo42.gif הפיזור היה מהיר וקצר

הבכור - לשנה"ל האחרונה בחטיבה - כתה ט' הבת - לשנה"ל האחרונה ביסודי - כתה ו' אוהד - התחיל גן חובה - אחרי מספר דקותאומר לי: אמא תלכי ולא צריך נשיקות וחיבוקים
- איזה מין דבר זה
אני צריכה חיבוק ונשיקה
טליה - התחילה טרום טרום חובה - נכנסנו ומיד אמרה: ביי אמא... אז הלכתי. א-קיצר אני הולכת לשתות קפה, לשים כביסה, מדיח, ולעשות פן במספרה. שיהיה יום טוב, שבוע קסום ושנה נפלאה לילדים ולהורים

Jen74

New member
../images/Emo7.gif אצלנו לא נגמרו הבעיות

שחף ועדן יצאו להן לחטיבה, מרחק כמה דקות הליכה מהבית. בשבע בבוקר אלמוג הלכה עם אבא שלה לבית הספר שהיא רוצה ללכת ודיברו שם עם המנהלת. הוא מספר שהמנהלת כל כך שונה (לטובה) מהמנהלת שאנחנו רוצים לברוח מבית הספר שהיא מנהלת. המנהלת אמרה שבעשר צריך להגיע למח' החינוך בעירייה ולדבר עם המפקחת. היא המליצה לא להפריד בין אלמוג לדקל ואמרה שהיא מבחינתה מוכנה לקבל את שתיהן לבית הספר שלה. לאלמוג שעולה לכיתה ה' יש מקום והיא ציינה שיש לה סגל מורים נפלא לשכבה הזאת. לכיתה א' היא ציינה שההורים בטח מאוד יכעסו שהיא מוסיפה תלמידים לכיתות המלאות ממילא. היא אמרה שהכיתה שהיא מייעדת את דקל אליה, באם יתקבל אישור המפקחת, כרגע מונה 39 ילדים. האמת, זה כבר ממש לא משנה 39 או 40. אם הבנתי נכון, יש 3 מורות לכיתה א' אבל רק 2 כיתות בשכבה. אולי יפצלו את השכבה לשלוש כיתות בשבוע הקרוב. כרגע אבא שלהן אמור להיות במח' החינוך בעירייה ולשוחח עם המפקחת של בתי הספר בעיר, הוא גם ימסור מכתב בקשה להעברת הילדות לבית הספר המועדף, שיהיה משהו כתוב. שם הם אמורים להתקשר למנהלת בית הספר שצריכה את אישור המפקחת שלה להעברה הזאת. אני מחכה כרגע עם אלמוג ודקל בבית להודעה מאבא שלהן אם יש אישור ואם כן נלך לבית הספר המועדף. אם לא יהיה אישור הן ילכו לבית הספר הקודם וזה חבל מאוד. לי קצת חורה שדקל פספסה את כל הטקס של הכניסה לבית הספר עם כל הכיתה.

Jen74

New member
קיבלתי מהאקס טלפון שהוא חוזר לשכונה

המפקחת (כמובן) לא הייתה, דבר שאמרתי לו שיכול להיות אפשרי, היא נמצאת בסבב ביקורים בבתי ספר בעיר. האקס אמר שהוא הולך לבית הספר המועדף לדבר עם המנהלת. היום הסיפור הזה לא ייגמר

יושי1906

New member
חן,מקווה שבינתיים הדברים הסתדרו

ותקבלו את בית הספר שאתם רוצים. אני כרגע בבית עם הקטנה שהגן היה רק עד 10 ,ועוד מעט יוצאת להביא את עדן שבכיתה ד' אבל של חינוך מיוחד אז היא מסיימת ב12:50. מצפה שהבנים יגיעו הביתה ויספרו איך היה בבית ספר החדש (רק עברנו לעיר מהדרום הרחוק)

Jen74

New member
../images/Emo51.gif נראה שהכל הסתדר בסוף

זה היה פרוייקט ממש ומאוד מייגע אבל הצלחנו לרשום אותן לבית הספר המועדף ומחר הן הולכות לבית הספר החדש. דקל לכיתה א' ואלמוג לכיתה ה'.

למעלה