בוקר
טוב ושבוע

אורא

New member
בוקר ../images/Emo42.gif טוב ושבוע

נפלא לכולן + עציון... היתה שבת רגועה במחוזותינו, אשתדל לפרט ולספר בהמשך היום חוץ מזה אני מאוד עסוקה היום אז אני אכנס מעט לצערי אבל אני כאן בשבילכם תמיד... אשוחח עם כולם בהמשך היום, חשבתי עליכם בשבת אוהבת ושיהיה לכולנו שבוע נפלא

שבוע טוב (משרשרת מלמטה) ../images/Emo24.gif

הבנתי שכולכם שתיתם הרבה מים בסוף שבוע הזה
(סערה
) כיף לכם
אצלנו היה יבש לחלוטין
אבל קררררררררררררררררררררררררררררררררר
ירדה
אחת קטנה וזהו
. שיהיה לנו שבוע מגניב ומשעשע

smagi

New member
בוקר קפוווואא../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

אני אפילו לא מצליחה להקליד הידיים שלי הפכו ל -

את לפחות מנסה השאר נראה לי ../images/Emo12.gif

קפאו לגמרי
אמא´לה איזה שקט פה
הלווווווווווווווווווווווווווווו
לצאת מתחת ל"פוכים" קדימה, יום חדש להתעורר כולם.
(בשביל הרעש)

הגנובה

New member
יצאתי../images/Emo70.gif יצאתי../images/Emo70.gif אין צורך לצעוק

ולהרעיש עולמות
מה העניינים מתוקה
היתה שבת קרה אבל חמה.... רוצות תרגום בגוף הטקסט
.... ובכן.... בחוץ היה קר וגשום וזה עשה לי חשק גדול לחמם לכולם את הבטן והלב... קמתי ביום שישי מוקדם, יצאתי לקניות מוקדם, חזרתי מוקדם והתחלתי לבשל ... מרק אוסובוקו פלפלים ממולאים סיגרים מרוקאים קובה ג´חנון שטרודל תפוחים (מוגשת חמה) חמין לשבת מיני סלטים ופיוקים לכל המשפחה.... במהלך השבת (שישי-שבת) התארחו אצלי אמא שלי ואחיותי וכולנו גרגרנו, אכלנו, שתינו תה עם נענע בלי סוף וראינו סרטי DVD מתחת לשמיכות צמר ופוך.... בקיצור... סטלבט אמיתי
מי בכלל הרגיש את הקור שיש בחוץ

גנובי, על הבוקר לגרות אותי ככה??

וואלה עכשיו אני נזכרת שלא אכלתי מאתמול בערב, ואני מה זה רעבה. ואם אפשר את המתכון לשטרודל.

הגנובה

New member
להלן השטרודל ....

טעים בטרוף וקל להפליא.... להגיש חם
(עדיף עם כדור גלידה וניל ליד) מתכון: שטרודל תפוחים חם ומהיר רכיבים: 700 גר´ בצק עלים משובח 1 ק"ג תפוחי עץ גרנד אלכסנדר מיץ מלימון בינוני 100 גר´ צימוקים 2\1 כוס סוכר 50 גר´ חמאה חתוכה לקוביות 50 גר´ פירורי לחם חלמון כף שמן כפית קינמון אבקת סוכר אופן הכנה: קולפים תפוחים, חותכים לרבעים ופורסים לפרוסות דקות. מערבבים אותם עם הסוכר, הקינמון, מיץ הלימון והצימוקים. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. חותכים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים אותו לשני עלים על גבי משטח מקומח. מפזרים במרכזו של כל עלה, לאורכו, פירורי לחם ומעליהם מחצית מהמלית. מסדרים מעל המלית מחצית מקוביות החמאה ואת שארית פירורי הלחם. סוגרים את העלים ומסדרים אותם בתוך תבנית אפייה משומנת. מערבבים את החלמון עם כף שמן ומורחים את שני העלים בתערובת. אופים את השטרודל כחצי שעה. נותנים להתקרר קצת, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

כל הכבוד גנובית, אשת חיל ../images/Emo12.gif

גם באילת היה מאוד קר (כן, תתפלאו) הייתי אמורה לקבל מאימי אוכל
(במקום לבשל השבת
) אבל אימי נפלה למשכב
והחלטתי שאם כך אז הולכים על תפריט מצומצם
(שעלה 400 ש"ח בהיפר נטו
!!!!). בסופו של עניין אימי הרגישה יותר טוב
בשישי בבוקר ובעלי יצא לעשות אצלה קניות
. אז ...... קבלתי חלות חמות ובתיות, סיר דגים -
ח ר י פ י ם
- (ד"א עלינו על המתכון שלה "שמים דגים חיים בסיר (ולא מתים כמו שכולנו עושות) וזורקים עליהם פלפל חריף עד שמתים"
) וכל מיני סלטים טובים ומבושלים. כך יצא שרק ניקיתי מעט וכיבסתי (כמובן) וג´חנון שלי ביתי (איך אפשר לשכוח
) וכל השבת מתחת לשמיכות ולפוך
.

מה קרה ../images/Emo35.gif בוקר טוב ../images/Emo70.gif

למה
ככה, חזק על הבוקר
בוקר טוב לכולנו
.

הנה היא , עצלנית התעוררת עכשיו../images/Emo35.gif

יופי, אני התרנגולת של הפורום ועוד יש לכן טענות
אז..... גיסתי הביצי´ת התקשרה ולא בדיוק הבנתי מה הסיפור שלה, בכל משפט היא מכניסה כמה שבעלה לא יכול בלעדיה. מוזר מאוד מאוד מאוד מאוד, (כי אנחנו מכירים היטב את הסיפור) האם לעזור לה להמשיך לשקר?

הגנובה

New member
בוקר טוב אורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את כל הזמן במחשבותי
אני מקווה שהכל בסדר
החיבור לאינטרנט שלי במהלך סופ"ש "עשה לי בעיות" - והיה לי קשה להיכנס ולראות מה קורה... עכשיו זה בסדר אבל לא אוכל היום להיות כאן הרבה.... אנסה להתקשר אלייך בהמשך היום - אם לא - אז מחר... בינתיים.... שיהיה לך ולכולן יום מקסים ושבוע נהדר

בוקר נהדר לבנות ולעציון../images/Emo140.gif

הרבה עבודה בבית, אחרי ה
הגרעינית, שעשו לי ה
וה
בשישיבת
אבל, לא לדאוג חוזרת לכאן במהרה

jif

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

איזה כיף להיות מתחת לשמיכה כשבחוץ יורד גשם
וקר
והראתי לבת שלי לראשונה מה זה ברד ומה זה הפסקת חשמל
(פחות כיף). מקווה ששלומכם/ן טוב ושעברתם/ן את הסערה בשלום. יום נפלא ושמשי לכולם

בוקר טוב כולן +

ראיתי שיש לנו = חדש בפורום
היום קמתי מאוחר והבנות נשארו איתי ליום פינוקציה שחר שלי היום בת חמש איזה ילדה גדולהההההההההההה היום אבא שלה יעשה לה יומולדת ומחר אני אצל אמא שלי שיהיה לכולנו יום מקסים אוהבת את כולםםםםםםםםםםםםם

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב לשחר המתוקונת
ברכות מכל הלב... והמון

מזל טוב , נשיקות וחיבוקים מימני|בלו

להרבה שנים מאושרות ושאת פנינה תזכי להרבה נחת מימנה.

למעלה