לילה טוב (תראו באיזה שעה אני כאן)../images/Emo199.gif
ביום ראשון אלמוג (11 וחצי) עשתה בדיקות דם כדי לברר מה מצבה בגלל שכבר שנה שהיא צמחונית והיא מאוד בררנית באוכל בכלל והתחלתי לדאוג שאולי יש לה איזו בעיה. בדיקות הדם מראות שאין לה שום חוסרים של ברזל, סידן. גלוקוז בסדר גמור, הכל תקין. חוץ מ... בלוטת התריס בתת פעילות מה שגורם לרמות גבוהות של TSH, איזה הורמון כלשהו שעלול לגרום לה להשמנה, לעייפות ולהפרעה בהתפתחות ובגדילה. כבר ממחר בבוקר היא צריכה להתחיל לקחת כדור אחד ביום, כל בוקר, של ELTROXIN שהרופאה אמרה שזה בעצם ההורמון שחסר לה כדי להחזיר איזון לפעילות הבלוטה. ביום ראשון יש לה בדיקות דם נוספות ויש כבר תור לאולטראסאונד לבלוטת התריס ובהמשך נצטרך ללכת עם כל הבדיקות לאנדוקרינולוג. היה קצת מלחיץ היום אבל אני מתחילה לברר כל מה שצריך לגבי הבעיה ולגבי התרופה כדי לא להיות רובוט ולעשות מה שהרופאה אמרה רק כי היא אמרה, אני רוצה לעכל את המידע ולהבין מה בעצם אמרו לי. לגבי האוכל - הרופאה אמרה לי שלי תוצאות הבדיקות אין צורך להציק לילדה לגבי מה לאכול וכמה כי בסך הכל מהבחינה הזאת היא בסדר. הכל ברמות נורמליות מבחינת ויטמינים, סידן וברזל - שזה היה לי הכי חשוב לבדוק.