לילה טוב, איזה "הפתעה" ציפתה לי בסוף היום
בעבודה
הבוס ביקש ממני להיכנס אליו כמה דקות לפני שהולכת. הוא הודיע לי חגיגית וחד משמעית שלא להגיע ביום ראשון לעבודה ושהוא החליט לא להמשיך להעסיק אותי וגם שיש לו קלדנית חדשה שתגיע ביום ראשון. הוא טוען שהוא כל הזמן מקבל דיווחים שאני נעדרת לעיתים קרובות מהעבודה ומגיעה הרבה פעמים באיחור בבוקר ויוצאת מוקדם במקרים רבים. הבחורה שמדווחת לו היא ותיקה במשרד, המזכירה הישירה שלו והיא אינטרסנטית. נכון שאני מחסירה כל חודש לפחות יום אחד, אבל אני רק בן אדם. כשמעשנים לידי אני חוטפת התקף אסטמה, זה מצטבר וזה משפיע לאורך זמן. המעשנת היא אותה מזכירה ותיקה שכבר לא פעם ולא פעמיים אמרתי לה שמפריע לי שהיא מעשנת בסביבה שלי, שזה חונק אותי ואם אפשר, בבקשה, לא לעשן לידי במשרד. אין לי ספק שהבחורה רוצה להכניס לעבודה מישהי שהיא מכירה והיא מצאה דרך לשים לי רגל. בינתיים, לאור השיחה שלי עם הבוס, התקשרה המזכירה אחר הצהריים ואמרה לי להגיע כרגיל ביום ראשון לעוד שבועיים, שהבוס החליט לתת לי את השבועיים של הודעה מוקדמת. למעשה, עד כמה שידוע לי, מאחר שעבדתי שם חצי שנה מגיע לי הודעה של יום לכל חודש, שבוע ימים. אז נכון לעכשיו יש לי שבועיים למצוא עבודה חדשה.