בוקר
טוב - יום רביעי!

Jen74

New member
אויש../images/Emo70.gif איזה בוקר ../images/Emo122.gif

אלמוג ודקל עם שיעול ונזלת, נזלת ושיעול... אני גם מתחילה להרגיש עקצוצים בגרון. יש לי הבוקר פגישה אצל דיאטנית לאלמוג ומיד אחרי זה אני אקח את הילדות לרופאה. תיכף צריכה להעיר את שחף ועדן, נראה מה קורה איתן. אתמול הן היו בבית, אחת עם כאב בטן ואחת אחרי לילה של שלשולים.
שונאת עונות מעבר

Jen74

New member
הלילה ירד ../images/Emo29.gif

אני עם גרון שורף ממש. אלמוג ודקל נמצאו בסדר, אולי וירוס לאלמוג ובגלל זה מנוזלת אבל ריאות נקיות וגרון נקי. עכשיו אני צריכה לעבור את הלילה עם כאבי גרון

Jen74

New member
אלמוג בת 12

בבדיקת דם שגרתית גילינו לפני כחצי שנה שיש לה בעיה של תת פעילות בלוטת התריס והיא מקבלת כבר כמה חודשים כדור אלקטרוסין 50 מ"ג והתחלנו פגישות אצל אנדוקרינולוג ודיאטנית בשביל לעזור לאלמוג להתפתח בהתאם לגילה. היא באחוזון הנמוך ביותר במשקל וגובה לגילה.

שיהיה בהצלחה לאלמוג...

אצלינו מקרה הפוך, בת 13, עם עודף משקל רציני, קנינו מכשיר הליכה והיא מתמידה בינתיים, מקווים לטוב, די מעגל סגור כל הקטע הזה...

Jen74

New member
אני באמת לא יודעת מה יותר קשה לילדים...

גם להעלות משקל לא ממש קל. האחיות של אלמוג, תאומות כמעט בנות 14 לא סובלות מעודף משקל ניכר, אולי כמה ק"ג בודדים. אחת פעילה מאוד וזה בולט לעין מי מהתאומות עושה פעילות גופנית. אנחנו מנסים להקפיד בבית על תזונה נכונה ומגוונת ואני מנסה לדרבן אותן לפעילות גופנית קבועה. שיהיה בהצלחה לבת שלך

למעלה