בוקר
טוב - יום רביעי

Jen74

New member
צהריים טובים

המחשב עושה המון בעיות
מקווה שהיום או מחר יראה את המחשב שלי טכנאי שיעזור לי לתקן את המחשב סוף סוף.

סימה 4

New member
ערב ככה ככה ../images/Emo4.gif

יומיים לא קלים עברו עלינו. ביום שני בבוקר פרצו לנו הביתה. שיר ומור חזרו יחד מהבי"ס, לא הצליחו לפתוח את הדלת (הפורצים נעלו מבפנים) והלכו לשכנה. היא גם ניסתה לפתוח את הדלת וכשלא הצליחה הבינה שמשהו לא בסדר. היא התקשרה לבעלי שהגיע מהר הביתה וראה שהסורגים של המרפסת שבורים-הם נכנסו דרכה. אחר כך גם אני הגעתי, הבית היה הפוך כולו-מגירות על הרצפה, הכל שפוך, תמונות שבורות, הכריות של הספות, ארונות, פשוט בלאגן שלא יאומן, גם בחדרים של הילדים ושלנו בעיקר היה בלאגן נוראי. הם שברו גם 2 כדים יקרים מאוד. הם גנבו רק את המצלמה הדיגיטלית, כמה תכשיטים שלי ו-500 ש"ח שהתכוונתי לשלם לעוזרת. הם לא הגיעו לחדר מחשב שהיה נעול, שם היו גם פנקסי צ'קים, אשראי, מפתחות ועוד כמה דברים שבטח היו מעניינים אותם. הילדים נכנסו ממש להיסטריה במיוחד שיר, לקח המון זמן להרגיע אותם והם לא מוכנים להישאר לבד בבית זה ברור, וגם לא מסכימים לישון בלי אור קטן ליד המיטה. הצלחתי להשתלט על חלק מהבלאגן אבל יש כמה מגירות שבורות במטבח שצריך לתקן וגם כמובן הסורגים. אני עדיין לא מאמינה שזה קרה - יש לנו סורגים אבל אין אזעקה, באותו יום השכנה אמרה שהיא שמעה כל מיני קולות בבוקר מהבית והיא הסתכלה וראתה שהאוטו שלי נמצא בחניה (דווקא באותו בוקר הוא לא הניע לי ונסעתי בטרמפ לעבודה!) ותיארה לעצמה שזו אני בבית. בקיצור מזל נאחס, המזל שזה נגמר "רק" ככה.

little baker

New member
אוי

מקווה שתתאוששו מזה בהקדם, התחושה שמישהו מסתובב בבית שלך היא איומה, מזל שנגמר כך.

Jen74

New member
../images/Emo122.gifמרגיז ומפחיד

מזל שלא היה אף אחד בבית.

יושי1906

New member
סימה מזדהה איתך

שבוע אחרי שעברנו לגור ברחובות פרצו לנו הביתה בלילה כשישנו. לגנוב לא מצאו הרבה, פלפון ל אחד הילדים, ומה שהכי מעצבן את מכשיר השמיעה של הילדה. אבל מה שהכי נורא זאת תחושת חוסר האונים, התחושה שאין ביטחון במקום שאמר להיות הכי בטוח. לילדים לקח המון זמן לחזור לישוןבשקט, ועד היום כל עש מקפיץ אותם. מאחלת לכם ימים טובים יותר

למעלה