בוקר
טוב - יום שבת!

little baker

New member
לילה טוב ושבוע טוב- שאלת סקר ../images/Emo63.gif

ביום ד' התחילה לטליה פריחה על הלחיים (היום התחילה להתפוגג), מה שאובחן כ"המחלה החמישית" בינתיים זה נראה שמתפוגג למרות שזה יכול לקחת עד חודש
היום הייתי עם שני האמצעיים בבריכה, נהנית מקריאה של ספר. לכבוד שבוע הספר, שאלת סקר: האם אתם/ן קוראות ספרים - סתם להנאה ולא הקראת ספרים לילדים. איך אתם בוחרים ספר לעצמכם/ן? המלצות? אקראית? נושא? האם את/ןם רוכשים ספרים? מנויים בספרייה? מה הספר האחרון שקראתם?/ן המלצות?

Jen74

New member
../images/Emo63.gifספרים רבותיי, ספרים../images/Emo70.gif

לילה טוב
ושבוע טוב... לאחרונה לא יוצא לי כל כך לקרוא אבל בדרך כלל... האם אתם/ן קוראות ספרים - סתם להנאה ולא הקראת ספרים לילדים.
כן איך אתם בוחרים ספר לעצמכם/ן? המלצות? אקראית? נושא?
אני אוהבת לעבור בחנות על הספרים ולקרוא בעטיפה האחורית את תמצית הספר וקצת על המחבר/ת. לפעמים אני הולכת לפי המלצות. האם את/ןם רוכשים ספרים? מנויים בספרייה?
פעם הייתי מנויה בספרייה אבל בשנים האחרונות לא מצאתי ספריה מספיק קרובה שאוכל להחליף בתדירות הרצויה לי. אני קונה ספרים בעיקר בתקופות של מבצעים או בירידי ספרים. מה הספר האחרון שקראתם?/ן המלצות?
אני כבר לא זוכרת מה היה הספר האחרון זה היה לפני שנה בערך.

פלגיה

New member
קוראת הרבה

באחרונה גיליתי שזה לא פינוק זה צורך קיומי בשבילי. בוחרת ספרים לפי מחבר. לפעמים לפי מה שכתוב בכריכה האחורית. לפעמים משיקולי חיצוניות - עיצוב הכריכה, הגופנים של האותיות וכדומה. מחליפים בספריה. משתדלת לא להיכנס לחנויות ספרים כי הפיתוי רב מדי בשבילי. קראץי לאחרונה: המוזיקה של המספרים הראשוניים - מרכוס דו-סוטוי נער החידות ממומביי- ויקאס סווארופ המנימים (לא מומינים. ספר אחר) ספר שכתוב כאילו לילדים אבל מעורר הרבה מחשבות בקריאה מבוגרת. בובות בד גדולות שחיות בבית כאילו הן אנשים אמיתיים. ואת שלישיית הספרים של יהודה אטלס על סופרים שכתבו לילדים. מעניין, מרתק ומתסכל. כל הסופריןם הנהדרים לילדים או שלא היו הורים, או שהיו גרועים, או שאם היו להם ילדים והם היו הורים טובים - הילדים מתו בצעירותם. עצוב נורא.

עונה לסקר...

אני מאוד אוהבת לקרוא!!! חבל שאין לי הרבה זמן. יש לי מנוי בספריה העירונית, גם לילדים יש מנוי. הספר האחרון שקראתי (לפני שבוע, בערך) אדם וחוה של רם אורן - מקסים!!!!!!! יש לי עכשיו את "שומרת אחותי" של ג'ודי פיקו - שמעתי שזה ספר מדהים!!! עוד לא התחלתי לקרוא... איך אני בוחרת ספר? לפי המלצות ולפי הסופר.

little baker

New member
גם אני עונה

איך אתם בוחרים ספר לעצמכם/ן? המלצות? אקראית? נושא?כל התשובות נכונות ורצוי שזה יהיה גם במבצע האם את/ןם רוכשים ספרים? מנויים בספרייה? רוכשת ספרים, אני אוהבת לחזור ולקרוא ספר שנהנתי מס' פעמים אז אני אוהבת שהם ברשותי, נוהגת גם לעטוף אותם ולשמור עליהם. מה הספר האחרון שקראתם?/ן המלצות? כרגע אני בתקופה של ספרים על נשים חזקות בתחילת המאה ה-20, קראתי את וידוי של יוכי ברנדס, גיא אוני של שולמית לפיד וכיום אני בספר ההמשך - חוות העלמות.

סימה 4

New member
גם אני עונה ../images/Emo63.gif

אני אוהבת מאוד לקרוא, משתדלת לקרוא כל ערב לפני השינה , לא תמיד יש לי כוח. עכשיו אני קוראת את רודף העפיפונים (כן אני יודעת שנזכרתי מאוחר), השאלתי מחברה כי בספריה אצלינו אין להשיג אותו ! הוא נחטף. אני בוחרת ספר לפי המלצות בעיתונים, חברות וכד'. יש לנו מנוי בספריה , ספרים אני קונה רק לילדים. ממליצה מאוד מאוד נויה, על "שומרת אחותי" !!! הוא החזיק אותי ערה עד 3:00 לפנות בוקר בלילה אחד, לא יכולתי לעזוב אותו.

פלגיה

New member
אהבת את הסוף של שומרת אחותי?

כי בעיני הוא גרוע והורס את כל הספר.

למעלה