לילה טוב../images/Emo29.gifאמצע שבוע כבר ממש כאן../images/Emo70.gif
אז מסתמנת לה שביתה בחינוך העל יסודי החל מיום רביעי אבל אצל הגדולות שלי בחטיבה הודיעו שישנו את מערכת השעות ויצמצמו אותה ככה שהילדים לא יפסידו ימים שלמים של לימודים ופשוט המורים מארגון המורים ישבתו ושאר צוות בית הספר יעבוד כרגיל. מחר לשכבה של הגדולות יש יום גיבוש וכל זה בצל שינויים רבים בשיבוץ התלמידים בכיתות. בסוף שנת הלימודים הקודמת הודיעו לנו שבגלל שהרבה תלמידים עוזבים, מורידים כיתה אחת משלושת הכיתות ובעצם יוצא שמגדילים את כמות הילדים בכל כיתה. כשנפתחה שנת הלימודים התברר שהגיעו תלמידים חדשים כך שכמות התלמידים בכל אחת משתי הכיתות גדולה מדי ושוב הוחלט, שמיד לאחר החגים, יחולקות התלמידים שוב לשלוש כיתות. בהתחלה עדן הופרדה מהחברה הכי טובה שלה ושחף מהמחנכת האהובה. בשיבוץ החדש אחרי החגים, עדן חזרה להיות באותה כיתה עם החברה שלה אבל שחף עכשיו גם הופרדה מהחברה הכי טובה שלה וגם ממשיכה עם המחנכת שלטענתה היא ממש מכשפה. למחר ליום הגיבוש היא ממש לא רוצה לצאת כי היא טוענת שאין לה חברות בכיתה המשובצת מחדש והיא תשתעמם לגמרי. לי אין הרבה מה לעשות, אני יכולה לבוא איתה לבית הספר, לדבר עם היועצת, את מנהלת בית הספר וכו', אבל שום דבר לא יעזור במיידית, אולי יתחשבו ובמהלך השבועות הקרובים ידאגו לשבץ את שחף בכיתה עם החברה שלה.