בוקר
טוב - יום שלישי!!

Jen74

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo183.gif

יום של סידורים היום בשבילי, צריכה לתפוס עוד מעט אוטובוס ומרגע שאני ארד ממנו אני רק בהתרוצצויות עד הצהריים. למי מכן שרואים ערוץ הילדים, היום בשלוש שחף ועדן יהיו בפינה באולפן ערוץ הילדים עם עוד כמה זוגות תאומים. זה יהיה בשידור חי, ככה שלי לא יצא לראות את זה בטלוויזיה, אבל אני אהיה שם איתן
יום נעים.

בוקר קריררררררר ומקסים!

טוב, אז כפי שאמרתי אתמול. חוץ מזה שהילדה חולה,והאוטו מקרטע והבית הפוך ואין לי כח לכלום..... היום לאושר, הגדול שלי , יש יום אופניים בבי"ס. כל הילדים והמורים, נפגשים ברחבה של המתנ"ס- יש שם חניה ענקית, שהמשטרה סגרה לזכותם, ואחרי חודש של התעמקות בחוקי התנועה, הילדים יוצאים לבצע, וכמובן שבסוף היום הם יקבלו רשיון נהיגה לרוכב הזהיר. חוץ מזה, יש להם גם חידון בנושא זה"ב, אתמול היה שלב א', והבן שלי היחיד מכל בי"ס שקיבל 100. מכל כיתה עולים לשלב ב' 3 תלמידים, ומשם עובר אחד או פחות לשלב ג' והאחרון- הפרס בסופו של דבר הוא כיתתי, ערב כיתה לבחירתם.... דווקא העובדה שהפרס כיתתי מדרבן את הבן שלי הרבה יותר, כי הוא רוצה את הגאווה והכבוד מול הכיתה- ומגיע לו בהחלט.... אני אמורה ללכת לצלם את היום אופניים על מנת לשלוח לעתון המקומי. בתקווה שלא יבוא עליהם הגשם מוקדם מהמתוכנן..... נשלח לכם תמונות אחר- כך! יום טוב!!!!!

הבן שלי זכה מקום שני בבי"ס בחידון

והתמונות שלי, 3 מהם, פורסמו בכתבה יפה בעיתון המקומי!

חגיתל2

New member
בוקר טוב

לקטן שלי יש פיזיוטרפיה היום. בנתיים ניקיתי את הארונות למעלה ושמתי עליהם ניירות צבעוניים. באותה הזדמנות סידרתי את המדפים שלי מכונת הכביסה. אתמול הילדים עשו את הסיפריה שבסלון ונהנו מאד מהספוג פלא.

למעלה