הייתה לי הרגשה מוזרה שהם לא התקשרו להזכיר
לפני שבוע פגשתי את העו"ס של המשפחה בפגישה במועדונית של דקל. לא שאלתי אותה על וועדת ההחלטה כי היה ברור לי שהיא מתקיימת, הרי קבענו במעמד הפגישה הקודמת. כל הנוכחות בחדר (מלבד הגרוש שלי כולן נשים) הוציאו יומנים וכתבו תאריך הפגישה הבאה: 24/12/07 שעה 11:30. הגעתי בשעה הייעודה למנהל הרווחה ואמרתי לשומר בכניסה שאמורה להיות לי עוד כמה דקות וועדת החלטה. הוא פנה לעו"ס המטפלת שלי שביקשה להכניס אותי אליה. ואז התברר לי שהוועדה להיום בוטלה מבלי שיודיעו לי או לגרוש שלי (שממילא לא יכל להגיע כי הוא עובד בעבודה חדשה ולא יכול היה לוותר על יום עבודה). העו"ס הסבירה לי למה לא מתקיימת היום הפגישה כפי שנקבע מבעוד מועד במעמד כל הנוכחים אבל לא הצלחתי להבין למה לא טרחו להודיע לי כלום, למה הייתי צריכה להטריח את עצמי עד לעיר כשהייתי יכולה לעשות הרבה דברים אחרים בשעה הזאת. אבל כדי לא לבזבז את הנסיעה הזאת ניצלתי את זה כבר לשיחה עם העו"ס לגבי דברים שהטרידו אותי ואחרי זה הלכתי לחנות בגדים שנמצאת בקומה מעל שיש בה פריטים ובגדים מיד שנייה במחיר של החל משקל. ב- 17 שקל מצאתי מעיל סקאי ארוך, חום ויפה במצב מעולה, כמה זוגות מכנסיים לילדות, ביניהם ג'ינסים וכמה חולצות ממש יפות. הגי'נסים לא ממש מצאו חן בעיני הילדות (גיזרה גבוהה מדי לטעמן) וחלק לא התאימו להן במידה. אז בכל זאת יצא משהו טוב מהנסיעה הזאת למרות שלא התקיימה הוועדה.