בוקרטוב - יום שני!!
J Jen74 New member 19/2/07 #2 בוקר בא../images/Emo42.gif קצת מאחרת היום לעבודה. אני עם כאב ראש היסטרי. מה לעשות, אני חייבת להגיע לשם.
בוקר בא../images/Emo42.gif קצת מאחרת היום לעבודה. אני עם כאב ראש היסטרי. מה לעשות, אני חייבת להגיע לשם.
L little baker New member 19/2/07 #4 לילה טוב../images/Emo29.gif מצטערת, בקושי מצליחה להגיע למחשב. יש לי המון עבודה גם בבית וגם במשרד, הספקתי לקנות תחפושת של שלגיה לקטנטונת. ובין לבין אני עם דלקת בסינוסים, מה שלא מוסיף לי בריאות כולל האובך שהיה היום -גמר אותי . המשך שבוע טוב.
לילה טוב../images/Emo29.gif מצטערת, בקושי מצליחה להגיע למחשב. יש לי המון עבודה גם בבית וגם במשרד, הספקתי לקנות תחפושת של שלגיה לקטנטונת. ובין לבין אני עם דלקת בסינוסים, מה שלא מוסיף לי בריאות כולל האובך שהיה היום -גמר אותי . המשך שבוע טוב.
J Jen74 New member 20/2/07 #5 עכשיו תורי להגיד../images/Emo3.gifתרגישי טוב../images/Emo101.gif לילה טוב, אמצע שבוע כבר מגיע
נ נויה של 5 New member 20/2/07 #6 תרגישי טוב! אני קניתי לקטנטן - דורה. הוא בחר! אני רק צריכה לקנות לו גרביון, כי המכנסיים קצרים. השלישי בחר שוטר!! יצאתי בזול!!
תרגישי טוב! אני קניתי לקטנטן - דורה. הוא בחר! אני רק צריכה לקנות לו גרביון, כי המכנסיים קצרים. השלישי בחר שוטר!! יצאתי בזול!!