בוקר
טוב - יום שני!

Jen74

New member
אוף, איזה יום ארוך, העיקר שנגמר...

כמעט
יום עבודה רגיל אבל אחרי זה חזרתי לבית עמוס ילדים, אחת שלי ושתיים של כל אחד משני האחים שלי, בסך הכל חמש ילדות. תאומות בנות כמעט שלוש, בת כמעט ארבע, בת שש וחצי ובת שבע.
שמייח!!! ועכשיו רק נשאר לי לקרוא מיילים ולהדפיס כמה מסמכים דחופים ולשלוח אותם. לילה טוב
 

little baker

New member
גם אצלי יום ארוך

חשבתי שסיימתי עם המחלות של אוהד אבל האובך של היומיים האחרונים "גמרו" אותו, הוא בהתקף קשה של ברונכיט עם חום, קראו לנו היום מהגן, מזל שבעלי היה בבית, בנוסף היה לי תור לרופא שיניים ואח"כ לקחתי את הבנות לעשות צמות מעוצבות כי לגדולה יש מחר צילומים לספר מחזור של היסודי. הולכת לארגן עוד אינהלציה, מקווה שיהיה לילה שקט.
 
תרגישו טוב../images/Emo24.gif

גם לי היה יום ארוך... זה התחיל בחיסון שקרן קיבלה. אחה"צ אור נפל על הראש, ירד לו המון דם, ממש נבהלתי, לקחתי אותו לרופא ובדרך עברתי לקחת את רועי מהחוג, מסתבר שכמה דקות קודם גם הוא נפל, וכל השפה התחתונה שלו התנפחה מאד (מזל שלא קרה כלום לשיניים). גם אור בסדר כבר, פחות או יותר, עדיין יש נפיחות ואסור להרטיב את השיער יומיים. לילה
טוב לכולם!
 
אז זהו, שגם אצלי נשאר רק לצעוק-

הצילו! הקטנה, נועם בת 2.5, עם 39.5 חום ודלקת בדרכי הנשימה (גרון, אף,ודרכי נשימה עליונות) ודלקת עניים. גיליתי גם שהבן שלי, בן 5.5 חולה באסטמה של העור.... (אשמח לדעת אם משהי מכירה את זה מקרוב...) תמיד חשבתי שהפריחות שהיו לו מאז שיה קטן ביו קשורות לדלקות גרון החוזרות שלו, ולכן אף פעם לא בדקתי, וכיוון לפני מס' חודשים, הוא עבר כריתת שקדים, ושוב חזרה לו הפריחה, אז לקחתי אותו לרופאה שישר איבחנה... מסכן , הוא לא ישן טוב בלילות- ואני הזנחתי עד עכשיו! לילה טוב לכל הישנות- ובקרוב אצלי!
 
הרבה בריאות לכולם!!

לשניים מהילדים שלי יש/היתה אסטמה של העור, אבל בצורה מינימלית (קצת מאחורי האוזן/בנקודה קטנה ברגל) איך באה לידי ביטוי המחלה אצל הבן שלך? הילדים שלי קיבלו משחה וזהו.
 
מסכן....

ראשית אני חוזרת ואומרת- שהיתה הזנחה אמהית! קישרתי את זה תמיד לזיעה, ו/או לתופעות לוואי של סטרפטוקוק בגרון. אצלו זה מתבטא בכדוריות קטנטנות, ואדומות - הרבה! מאחורי הברכיים, בקפל המרפק, בבית השחי, מידי פעם על הזרוע. ולפעמים, הכדוריות המציקות והמגרדות האלה, מתחילות אפילו לדמם, וזה - מגרד שורף- ובעיקר מציק. השבוע זה הפך להיות ממש קיצוני. בשבת הילד בכה כשעה, (בדרך כלל הוא לא בכיין...) התעורר לי פעמיים בלילות בוכה..... וכו.... אני אפנה נראה לי לחנות של טבע, ואני אקנה לו סבון לחלוחי מיוחד (הרופאה אמרה שהם מקירים את הנושא ויודעים על מה להמליץ...) צריך להלביש אותו עם בגדים 100% כותנה בלבד. לשתוף כל הזמן עם חומרים סיכה מיוחדים, ולמרוח קרם או אפילו שמן תינוקות כל הזמן. ואת זה אני לא יודעת איך אני יעשה, כיוון שהילד שלי גם היפר-אקטיבי, ומי שמבין בזה יודע שיש להם רגישות יתר- למשל: הול לא אוהב דבק, פלסטלינה, נשיקות, מגע (חיבוקים) ובטח שלא משחות.... "יהיה בסדר, יהיה בסדר....גם אם קשה וקצת כואב! " - (נראה לי שזה המילים של השיר...)
 

little baker

New member
הרבה בריאות

אמהות = רגשי מצפון
, אין מה לעשות כולנו חושבות שהאינטואיציה שלנו נכונה ואח"כ מגלות שטעינו
 
למעלה