בוקר
טוב - יום שני!!

בוקר../images/Emo42.gifטוב - יום שני!!

הבוקר, שני הגדולים נוסעים לטיול לירושלים מטעם בית הספר. (כל בית הספר נוסע) לשני הקטנים מוכנות הסלסלאות עם הפירות והמעדנים. עוד מעט אלך להלביש את כולם בלבן. ואלך לי להנות מבוקר אחרון של חופש לפני חופשת שבועות. שיהיה לכם יום נפלא.

סימה 4

New member
../images/Emo45.gif

גם אצלי הלכו היום בלבן, ואני כיאה לפולניה (למרות שאני לא...) דמיינתי כבר איך החולצות חוזרות עם כתמים
נויה , מה שלום קרן? לא סיפרת עליה המון זמן!!!

אצלי הם הלכו לבנים וחזרו בצבעים אחרים.

מזל שיש מכונת כביסה. קרן מהממת!!!!!!!!!!! חייכנית!!! עוד מעט בת 5 חודשים. היא שוקלת מעל 7 קילוגרם.

Jen74

New member
../images/Emo171.gifחג שמח../images/Emo172.gif

אתמול בערב היה לנו יום שיא בבית הספר היסודי, של אלמוג ודקל שכלל התכנסות בכיתות, שם הציגה כל כיתה את העבודה של השכבה בנושא של מורשת. בכיתה של דקל, שכבת א', כל ילד סיפר על עצמו, מה הוא אוהב לעשות, לאכול, לקרוא וכן הלאה. בהמשך יצאנו כל התלמידים, ההורים והמורים לחצר בית הספר להתכנסות כשהמנהלת נשאה דברים, ראש העיר הגיע לברך וגם האחראית במחלקת החינוך על החינוך היסודי בעיר. משם יצאנו לתהלוכה ברחבי השכונה, ילדים, נשים וטף - בתופים ובמחולות כשבראש התהלוכה רכב מקושט בחיטה ושלל קישוטי קרפ צבעוניים ומחוברת לרכב עגלה שעליה ישבו שלושה מתופפים שהיו מצויידים גם בשופרות. יצאנו לרחובות וכל תושבי השכונה יצאו מהחלונות, צפו בנו הולכים, שרים ומנגנים וגם צילמו אותנו. באמצע התהלוכה נעצרנו באחת הכיכרות של השכונה כאשר ילדות מחוגי המחול של המתנ"ס השכונתי חוללו לפני הצועדים ואז המשכנו בצעדה ובכיכר הבאה שוב חוללו הרקדניות. המשכנו בצעדה ובשירה והיה ממש שמח
הגענו חזרה לבית הספר, לחצר הגדולה בה התכנסנו לפני התהלוכה ומצאנו שם את הדוכנים שבתחילת הערב עמדו ריקים כשהם עכשיו עמוסים בכל טוב של שתייה וכיבוד שכל כיתה טרחה והכינה. כל דוכן מכר את המוצרים במחירים ממש מגוחכים של 1 עד 5 שקלים בהתאם למוצר. כל הכספים הולכים לקופות הכיתה עבור מסיבות הסיום של הכיתות.
אחותי, שהבת הגדולה שלה לומדת עם דקל באותה כיתה, לא יכלה להגיע ולכן לקחתי את שתיהן ואת אלמוג פגשתי כבר בבית הספר. הייתה חווייה נהדרת עם אווירת חג מחשמלת
עכשיו אני מחכה לשחף ועדן שיסיימו את הטיול שלהן ויחזרו הביתה, לשמוע חוויות. אתמול בתשע בלילה התקשרתי ועדן ענתה והיו לה המון סיפורים ומעט זמן לספר

little baker

New member
לילה טוב - יום שני../images/Emo172.gif

גם אצלי הלבן לא ממש חזר לבן
היום אחה"צ היה טכס ביכורים של גני הילדים ביישוב. כמו כן, היו ריקודים ושירה בציבור......... ואיך לא הופעה של רקדני הפלמנקו, גאה לספר שבתי רקדה את ריקוד הסולו (מדהימה כמו תמיד) ואני אמא גאה. מחר עובדת מס' שעות והבעל יהיה עם הילדים. לילה טוב.

orli997

New member
חג שמייח ../images/Emo24.gif../images/Emo158.gif../images/Emo172.gif

אוי הלבן פחחחחחחחחחח בבתי הספר והגנים היה מקסים לבן הכל ופרחים והילדים אכלו מלא פירות (כיף כי בדר"כ הם לא מתים עליהם) בכלל הנאה רבה החג הזה הערב כל הגבינות והמאכלים והבית שלי מסריח מקממברים למינהם וריחות גבינה אפויה, לא החלטתי אם זה ניחוח טוב או לא חחחחחחחחחחחחח חג שמייייייח

orli997

New member
טוב נויה הפריט הכי פשוט ומרשים

שזכה להצלחה רבה מקלות גבינה 3 כוסות קמח טופח גבינות קשות מגוררות בערך כוס וחצי חב' חמאה חלמון ביצה חצי חב' קוטג' לשים הכל לבצק רך, צורים מקלות בעובי כ 2 סמ' אופי ם עד הזהבה נהדר עם מטבלי גבינה הילדים נישנשו בלי סוף, יאמי !!!!!!!!!!

Jen74

New member
לילה/בוקר טוב

תכננתי להכין כמה דברים לארוחת שבועות שעשינו קבוצת חברים אבל בסוף לא היה לי זמן וכוח והכנתי רק ספגטי עם רוטב פטריות בשמנת חמוצה ומלמעלה פרמזן מגוררת. רציתי להכין גם אצבעות מוצרלה מצופים בפירורי לחם ומטוגנים אבל כבר לא היה לי זמן לזה ובגלל שזאת פעם ראשונה שרציתי להכין, לא רציתי פשלות בגלל הכנה מהירה מדי. מחר אני אכין עוגת גבינה ללא אפייה.

למעלה