בוקר
טוב, יש לי שאלה ....

אביטל 99

New member
בוקר../images/Emo42.gif טוב, יש לי שאלה ....

אז ככה קודם כל אני מאוד מאושרת שעוד מישהי פה עברה את המסע אל הפסים הכחולים בשלום, דבר שני בזמן שהמכשפה השתלטה לי על הגוף אז ביקרתי במעמקי הפורום וראיתי שם איזשהו מאמר לגבי זיהוי ימי הביוץ (תסלחנה לי אם זה מגעיל-אבל זה חשוב) על ידי בדיקת ההפרשה , אז ביום ה-19 במרץ קיבלתי והיום לאחר 13 ימים ישנה הפרשה לבנה מאוד והרגשה רטובה (שוב סליחה) בעקבות ההפרשה , בבקשה תענו לי תשובה דחוף. טלי.

מעיןבר

New member
הי אביטל

ההפרשות מעידות על עליה ברמת הפוריות שלך וזהו הזמן הנכון להתחיל לקיים יחסי מין. יש להמשיך בקיום המצווה בכל יום בו יש הפרשות מסוג זה וריבוי הפרשות. לרוב לאחר הביוץ ההפרשות נעלמות. ההפרשות הן הדרך שלנו לזהות שהביוץ עומד להתרחש, אך לוודא שאכן היה ביוץ בפועל אפשר רק ע"י מדידת חום או בדיקת זקיקים.

סיבוב2

New member
מעין עם בהפרשות עסקינן .....

אז שבועיים אחרי קבלת המחזור היו לי הפרשות מטורפות ( אמנע מתאורים) ודקירות באזור הרחם נחשתי שזה הביוץ (לא הרגשתי כך אף פעם בעבר) לכן כאשר שבוע אחר כך "קבלתי" בצורה קשה הסכתי שזו הפלה טבעית

מעיןבר

New member
הסקת לא נכון

הרי גם כשאנחנו לא מנסות להרות אנחנו מבייצות ובסוף התהליך יש דימום - הווסת, שיכולה להיות קלה או קשה, תלוי באישה ובמחזור. אפילו אם קיימתם יחסי מין במועד האידיאלי אין ערובה לכך שאכן היה הריון, כי גם כשהתנאים אופטימליים הסיכוי להצליח עומד על 25-30%. אני יכולה לומר לך שבמשך יותר משנה של ניסיונות רק פעם אחת פספסנו ממש את הביוץ (הוא הקדים באופן מפתיע בתקופה שהייתי רגילה שהוא מגיע מאוחר) והיו כתוצאה מכך 3 הריונות ב- 12 מחזורים (2 כימיים והנוכחי). בהריונות הכימיים הווסת לא היתה קשה מהרגיל (באחד מהם אפילו קלה יותר...). כך שכל עוד לא הוכח אחרת - לא היתה לך הפלה.

למעלה