בוקר
טוב - שבת!

Jen74

New member
אז מה עושים היום?

אין לי שום תוכניות להיום, יש לי ערימה של מסמכים להקליד ולשלוח לעו"ד שהייתי אמורה להקליד כבר ביומיים האחרונים. הילדות בבית אצל אבא שלהן, אחרי שכל השבוע הוא עבד ואני הייתי איתן. אז היום כנראה שנתחלף.
בא לי להראות לכם קצת תמונות ממה שעשינו השבוע, אשמח לראות תמונות שלכם.
ביום ראשון נסענו לקניון עזריאלי למפגש מעריצות הרקדן אורי מאיר. בזמן שחיכינו למעריצות ולאורי, הילדות פגשו חבר חדש על הספסל...

Jen74

New member
לדקל נפלה שן ראשונה

אז היא רצתה שאני אצלם את האין-שן...

Jen74

New member
בסוף אורי מאיר, הרקדן הגיע

אכלנו בבורגרנץ', דיברנו איתו והוא הראה לנו כמה קטעי ריקוד שהוא מלמד בסטודיו שלו. לקינוח הצטלמנו איתו.

little baker

New member
מזל טוב

פיית השיניים הגיעה ?
גם לאוהד מתנדנדות שתי שיניים תחתונות בבת אחת והוא מחכה לאירוע.

Jen74

New member
תודה../images/Emo140.gif לגבי פיית השיניים

נתתי לאבא שלה הנחיות "איך להזמין את הפיה" והוא לא ממש הצליח לדאוג לזה. אז הילדה עדיין מחכה לפיה ולמתנה.

יומטוב5

New member
פית השיינים

ליעד בני הקטן קם בוקר אחד והודיעה לי שהוא יודע שאמא היא פית השניים לכן הוא רוצה לעזור לה בבחירת המתנה

Jen74

New member
בשאר השבוע, שני עד חמישי לא עשינו

שום דבר מיוחד. הרבה טלוויזיה ואינטרנט. נשארנו בבית קרוב למזגן ולמאוורר. אבל ביום שישי שלושת הגדולות נסעו ליום כיף בקיבוץ שדות ים למקום שנקרא "כף ים". אני מקווה שהם צילמו משהו. בזמן הזה אני הייתי עם הקטנה והלכנו למגרש המשחקים. מזמן לא הלכתי איתה, אני חושבת שמאז גיל חמש בערך הלכתי איתה אולי כמה פעמים בודדות.

אילו תמונות יפות!!

אנחנו בבית. לא נראה לי שנצא. עומר ואור מחלימים מהמחלה. עדיין מקבלים אנטיביוטיקה. בעלי והבנים משחקים כל היום ב"פיפא 2007" במחשב. אני בעניין של קריאת ספרים עכשיו. ביומיים האחרונים קראתי שני ספרים: "בית התקוות" של דניאל סטיל - חביב ביותר!! ו"אהובי, אויבי" של רם אורן - מקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, אני מכריחה את עומר לקרוא בחופש, אז עכשיו הוא קורא את "אמיל והבלשים" ואני קוראת אחריו את מה שקרא. יש לי ספר חדש להתחיל "הבית" של דניאל סטיל. כיף לקרוא. בין לבין, כמובן, אני עם הכביסות, המדיח אוכל, ניקיון, ילדים וכו'... שיהיה לכולם יום מקסים

Jen74

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה לעומר ואור

אני עדיין מחכה שיהיה לי זמן פנוי לספר, יש אחד אצל ההורים שלי שאני רוצה לקחת, לא זוכרת כרגע את שם הספר. דקל גם קוראת ספרים ממתי שהתחיל החופש, אני רוצה גם לעשות איתה משחקים שקשורים לחשבון, לכתיבה... היא צריכה לתרגל את כתב היד שלה.

little baker

New member
החלמה לעומר ואור

אצלי אוהד עם דלקת אזניים בשלב של האנטיביוטיקה. שלשום היינו בגינה הציבורית ורגע לפני שקמנו הוא נתקע במדרכה ונפצע בבוהן, פצע מאד לא סימפטי כך שהוא מנוטרל מעניין הבריכה לשבוע הקרוב. והכי חשוב: עבר שבוע מתוך 9 שבועות של החופש.

../images/Emo20.gifהחלמה מהירה לאוהד../images/Emo20.gif

וסיימתי גם את הספר השלישי- "הבית" אתמול. נהנתי!!

למעלה