בוקר
טוב - שבת!

little baker

New member
צהריים טובים

שבת של עצלות משהו (חוץ מהקטע שהכנו פוקצ'ות לבראנץ') . הכל היום באיזי, אפילו הילדים תפסו כל אחד את פינתו ומעסיקים את עצמם.

little baker

New member
בשלב זה אין.

ביום חמישי זימנו את כל הילדים והודיעו להם שסגרו את הקבוצה (ללא הסבר ברור) - זו לא קבוצה מהיישוב שלנו, אין קבוצה בקבוצת הגיל שלו. כרגע זה מעט מסבך ענינים כי החל מכתה י' כל ילד צריך לעשות פעילות קהילתית או לחילופין השתתפות מקצועית בחוג מסוים וזה ציון לתעודת הבגרות. הבן שלי די מבואס מכל הענין, אני מנסה לעודד אותו ללכת לחוג אחר, בינתיים הוא אמר שהוא יתרכז בפעילות במכון כושר בלבד. כרגע יש שביתה בתיכון אז בכלל אי אפשר לראות מה האופציות שלו לפעילות קהילתית (אולי משהו שקשור באחזקה בתיכון עצמו - לא יודעת עדיין)

אוי, חבל...

למה אתם לא מעבירים אותו לקבוצה אחרת? למשל, בפ"ת? פעילות קהילתית, להתנדב בחוגי כדורגל בבית ספר יסודי.

little baker

New member
../images/Emo13.gifאהבתי את המשפט

"למה אתם לא מעבירים אותו לקבוצה אחרת?" הנער שעבר אותי בגובהו מזמן (ואני 1.70) מחליט בעצמו על הפעילויות שלו. כרגע נראה לי שהוא מעט פגוע מהענין והעובדה שסדר היום שלו השתבש (שביתה... השביתה) קצת מעכבת את ההחלטות שלו, אז אני לא לוחצת ונותנת לו את הזמן עד שיגיע לידי החלטה.

Jen74

New member
../images/Emo20.gifליל מנוחה ושבוע טוב

היום המשכתי להעביר דברים מהחדר אצל אחותי לדירה החדשה עם הילדות ונעזרתי באחי ובגרוש כדי להעביר את שולחן המחשב. נשארו לי עוד כמה פריטים בודדים וסיימתי
בבוקר שחף הכינה לכולנו פנקייק מתוך שקית של אינסטנט, היה טעים
אחר הצהריים הכנתי לנו ארוחה "על האש" והילדות נהנו. השביתה בעל יסודיים נמשכת
ואצלנו בחטיבה הילדות לומדות במתכונת מצומצמת. מתוכנן לי שבוע די עמוס, לוקחת אוויר מלוא הריאות ומקווה שהכל ילך כמתוכנן.

למעלה