בוקר
טוב - שלישי.

בוקר טוב...

כל יום את מפתיעה עם איור חדש... כל הכבוד על ההשקעה... גיסי וגיסתי הזמינו את עצמם אלינו לשבת, מה שאומר שנצטרך להפוך את כל הבית למחנה נוער... מזרונים על הרצפה וכאלה... יש לי המון עבודה... לסדר ולנקות את החדרים בצורה יסודית, לגמור את הכביסות והגיהוצים, ללכת לקניות, לבשל...(לשבת) יום שישי לילד יש מסיבה בגן מ:8:30 עד 10:00 ועוד.................. יום נינוח לכולן...

rרק אחד פצפון

בן 8 חודשים, שמסתובב לו חופשי... לי יש חמישה ובדירת 4 חדרים.... אני צריכה לפנות להם חדר, אז אצלי ישנו חמישה יחד. (או אולי רק ארבעה...)

חגיתל2

New member
בוקר טוב

היום בסימן סידור ארונות או שמהעבודה יציפו אותי שוב בעינייני ט"ו בשבט (ככה זה בקק"ל). לא תאמינו כמה בגדים הוצאתי עד עכשיו. ההורים שלי אצלינו בשבת (לכבוד ט"ו בשבט), אז בטח יגיעו עוד בגדים...

little baker

New member
לילה טוב

מחר יש לנו פעילות הורים וילדים במסגרת הצהרון, ביום שישי מסיבת ט"ו בשבט בגן. ותיכף נכנסת לאתר האינטרנט ורושמת את הילדים לשנה"ל הבאה, לגן טרום חובה ולכתה א'. מחר יום רביעי - סופ"ש באופק.

לילה טוב...

גסתי וגיסי דפקו לנו ברז לשבת... הם לא יגיעו.... הם אפילו לא טרחו להודיע אני שמעתי את זה מחמתי... במקום זה הזמנתי את ההורים שלי..... יהיה נחמד! יש למשהי אולי מתכון מעניין, לא מסובך מידי שמתאים לשבת+ט"ו בשבט?

למעלה