בוקר
טוב - שני!

Jen74

New member
בוקר טוב-כשהבוקר מגיע אני נזכרת בשיר הזה../images/Emo79.gif

הבוקר מגיע
ביצוע: "לולה" לחן: יסמין קידר / מילים: ירדן בר כוכבא לכל לילה יש סוף תסתכלי בחלון לכל לילה יש סוף התחלה של יום לכל לילה יש סוף והלילה שלך עומד לחלוף עם חלומות ליל אמש כי באה שמש תראי את השמיים מחווירים למולך תראי איך קמות ציפורים לברך הן שרות לכבודך, הן שרות להודיע כי תם לילך, הבוקר מגיע. עינייך פקוחות מביטות אל האור קרניים חמות מפשירות את הקור מלטפות פנייך מחייכות אלייך

little baker

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif סקר קיטנות

היום השני בחופשה עבר. האם הילדים שלכם בקיטנה? מה השיקול בבחירת קייטנה? נכון להיום (היום השני) האם אתם מרוצים?

Jen74

New member
קייטנות

אולי אם הייתי מבררת מראש אצלנו ברווחה, הייתי מקבלת הנחה משמעותית לשתי הקטנות לקייטנות של המתנ"ס. הקייטנות אצלנו יחסית לא יקרות. לקטנה שסיימה א' - 700 שקל לאמצעית שסיימה ה' - 900 שקל. מקבלים הנחה ממילא על שני ילדים ועם הנחה נוספת של הרווחה ייתכן ולא הייתי משלמת הרבה. בכל מקרה, זול או לא זול - לא היה לי כסף לקייטנות בשבילן.

קייטנות

שלושת הגדולים בקייטנת כדורסל.(שני הקטנים בבית) השיקול - מה שהם בחרו. הילדים מרוצים אז אני מרוצה.

סימה 4

New member
לא שולחת לקייטנות

אני בבית אז אין טעם, מבחינתי קייטנה זה בייביסיטר להורים עובדים, ואם אני בבית אז אני לא צריכה שישמרו על הילדים. הדבר היחיד הוא שהדר נמצאת במעין קייטנה בגן שלה, כמו המשך ישיר של הגן, עד סוף יולי (לא כולל ימי שישי). זה מאוד זול (כ-400 ש"ח) וכל ילדי הגן שלה נרשמו אז החלטתי לרשום אותה גם.

little baker

New member
וגם אני עונה

הקטנה בקיטנה של הגן + צהרונית - נוח מאד אותו צוות ותוכנית נחמדה הרקדנית כמובן בקיטנת פלמנקו - יותר כדי להעביר את הזמן ולהמשיך לרקוד, לרקוד ולרקוד. הקטן בקיטנה של מועדון הספורט, עם כל החברים שלו הוא מאד מרוצה - לא החלטתי אם אני ממש מרוצה, בינתיים פושר ביותר.

למעלה