בוקרטוב - שני!
L little baker New member 29/10/07 #2 לילה טוב רק יום שני עייפה, מחכה שהשבוע ייגמר. בסופ"ש מארחת חברים לשבת בצהריים (שיגלוש עד לערב), יש רעיונות מה להכין?
לילה טוב רק יום שני עייפה, מחכה שהשבוע ייגמר. בסופ"ש מארחת חברים לשבת בצהריים (שיגלוש עד לערב), יש רעיונות מה להכין?
נ נויה של 5 New member 30/10/07 #3 הילדים שלי מבקשים ח-מ-י-ן!! או שתעשו "על האש" הכי קל... ובערב תזמינו מגשי פיצות... והמון מנות אחרונות (סלט פירות, כדורי שוקולד, עוגת קצפת ועוגת שמרים), פירות, פיצוחים וחטיפים
הילדים שלי מבקשים ח-מ-י-ן!! או שתעשו "על האש" הכי קל... ובערב תזמינו מגשי פיצות... והמון מנות אחרונות (סלט פירות, כדורי שוקולד, עוגת קצפת ועוגת שמרים), פירות, פיצוחים וחטיפים
L little baker New member 30/10/07 #4 בלתי אפשרי הבן הבכור שלי שאחראי על הבשרים, לא מדליק אש בשבת ואנחנו מכבדים אותו בעניין (כן מדליקים גז בבית) אז זה יורד מהפרק, בערב מניחה שנעשה פוקצ'ות
בלתי אפשרי הבן הבכור שלי שאחראי על הבשרים, לא מדליק אש בשבת ואנחנו מכבדים אותו בעניין (כן מדליקים גז בבית) אז זה יורד מהפרק, בערב מניחה שנעשה פוקצ'ות
נ נויה של 5 New member 31/10/07 #5 מאיפה זה בא לו? אז עוף בתנור עם הרבה תוספות. מנה ראשונה מרק טעים. מנות אחרונות... ------------------------ חמין ---------------------
מאיפה זה בא לו? אז עוף בתנור עם הרבה תוספות. מנה ראשונה מרק טעים. מנות אחרונות... ------------------------ חמין ---------------------
L little baker New member 1/11/07 #6 מאז הבר מצווה מדי פעם הולך לבית כנסת בימי שישי, לא מפריע לנו. יכול להיות שאלך על עוף, על מרק לא חשבתי אבל נשמע אחלה רעיון
מאז הבר מצווה מדי פעם הולך לבית כנסת בימי שישי, לא מפריע לנו. יכול להיות שאלך על עוף, על מרק לא חשבתי אבל נשמע אחלה רעיון