בוקר טוב
ת תוכי New member 21/8/02 #1 בוקר ../images/Emo42.gif טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif
ר רויטל ולירון New member 21/8/02 #3 בוקר טוב - התגעגתי ../images/Emo24.gif בימים האחרונים יש לי לחץ אטומי בעבודה- כמובן אין תלונות ושתמיד יהיה, התלונה היחידה היא שאין לי זמן להיכנס לכאן. מקוה להשלים את כל מה שהחסרתי. שיהיה לכם יום נפלא. אוהבת
בוקר טוב - התגעגתי ../images/Emo24.gif בימים האחרונים יש לי לחץ אטומי בעבודה- כמובן אין תלונות ושתמיד יהיה, התלונה היחידה היא שאין לי זמן להיכנס לכאן. מקוה להשלים את כל מה שהחסרתי. שיהיה לכם יום נפלא. אוהבת
ג גלגלגלגלית New member 21/8/02 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר אור!../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif הנה שוב הגיע לו אמצע השבוע וממחר אפשר להתחיל לפנטז כבר על הסופ"ש.... כמה מהר זה עובר!!!! יום חיובי ומאיר פנים לכוווווווולן! גלגלית
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר אור!../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif הנה שוב הגיע לו אמצע השבוע וממחר אפשר להתחיל לפנטז כבר על הסופ"ש.... כמה מהר זה עובר!!!! יום חיובי ומאיר פנים לכוווווווולן! גלגלית