בוקר
טוב

little baker

New member
בוקר טוב

טרם סיימתי עם סיבוב אסיפות ההורים, אתמול הייתי באסיפת הורים של המועדונית של טליה. מחר יש לי אסיפה בחטיבה ואחרי החג אסיפה בגן חובה וכל אלה חוץ מאסיפות של חוגי הילדים. מזכיר לי את התקופה של חודש יוני -ריצות ממסיבת סיום אחת לשנייה. מה איתכם? סיימתם את האסיפות למינהן? זה פשוט לא נגמר.

נעללה

New member
אני לא הולכת לאסיפות בית ספר..

סתם בזבוז זמן! לאסיפת הגן שלחתי את הבעל והוא ריכז עבורי את האיפו. אין לי אנרגיה לשטויות האלה. תארו לכם את חניתס אם היא דוברת אמת ויש לה 10 ילדים, (היא לא נראית ככה), אז היא צריכה שבועיים רק להיות באסיפות הורים, בשביל מה?? לא מספיק לשלוח נייר על מה שקורה או אימייל? זה עידן האינטרנט אז למה לבזבז להורים את הזמן. ועוד אסיפות חוגים?????? מה זה השטויות האלה? צריך שלוש משרות רק להחזיק ילדים בבית ספר ובגן. מעסיקים את ההורים יותר מדי עם זה, שיתנו להם לעבוד ולעזור לילדים כשצריך עם שיעורי בית ותשומת לב, ולא עם שטויות. נעללה!

little baker

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

טוב, אז חזרתי מעוד אסיפת הורים - הפעם חוג כדורגל. לגבי עניין הפגישות זה לא נכון לקבל על דף נייר את מה שהולך להיות. חשוב לי לראות את המורה/גננת/מדריך בחוג כיצד היא/הוא מדבר מהי שפתו, כיצד מתמודד עם הורים נודניקיים וכו', חוצמזה טוב להכיר הורים, להתארגן להסעות, לראות מה הרקע שממנו מגיעים הילדים שיהוו את חברת הילד שלי בשנה הקרובה. חוצמזה כל ספטמבר יש אסיפות הורים ואחרי תשעה חודשים מסיבות סיום
כך שכל שנה יש מן הריון שכזה.

למעלה