בוקר
טוב

Jen74

New member
בוקר טוב../images/Emo178.gif

חזרתי אתמול מותשת מיום מעצבן. הזמינו את דקל להצטלם לאיזה תוכנית ובגלל שהצילומים היו אחר הצהריים ולא בשעות בית ספר והבטיחו שיסתיימו מהר, הסכמתי. היו פאשלות על ימין ועל שמאל, החל מההסעה לצילומים שאיחרה בחצי שעה ועד ההסעה שהחזירה אותנו שאיחרה בשעה. דקל הגיע הביתה בעשר וחצי במקום בתשע.
למרות העייפות היא מאוד נהנתה אבל אני חזרתי עצבנית ואני הולכת לצעוק על מישהו היום גם בהפקה וגם בסוכנות שהפנתה אותנו להפקה. חוץ מזה ממשיכים את הקניות ובישולים לחג.

סימה 4

New member
בוקר../images/Emo42.gifאור

מעצבן עם הצילומים
לפחות היא נהנתה בסופו של דבר, אני לא הייתי הולכת ו"צועקת" על אף אחד, פשוט לא הייתי עובדת איתם יותר (הפסד שלהם). אני תכף יוצאת לקניות, מחר בערב אנחנו אצל ההורים שלי, בשבת בצהריים אצל חמותי ובערב מארחים חברים. בקיצור עוד 2 קילו לפחות

Jen74

New member
אני בטוח לא עובדת עם ההפקה הזאת

נתנו לילדים שהצטלמו חליליות ואמרו להם לנגן ואז כשהם רצו שהילדים יפסיקו רגע אחת מצוות הפקה, כנראה עוזרת הבמאי אומרת לילדים בטון כועס "שקט, עכשיו לא לנגן". מזל שהיא לא צעקה עליהם כי אז אנחנו ההורים היינו מתנפלים עליה. הצוות שצילם היה מותש כנראה מיום עבודה והם קיבלו על הראש מההורים שזה כבר מאוחר לילדים ולמה דחו את הצילומים בשעתיים, הילדים צריכים לחזור הביתה ולישון לקראת יום לימודים. לסוכנות ששלחה אותנו להפקה הזאת אני אגיד שלא יעיזו להזמין אותנו למקומות שאין הסעה מהבית וחזרה. הייתי צריכה להתעקש על הסעה מהבית או שהילדה לא מגיעה לצילומים.

למעלה