בוקר
טוב

בוקר מצוין לכולם...

הילדים יצאו כולם (חוץ מהקטנה שעדין חולה) הלילה היה אצלי מאד סוער... שתי הקטנות שלי (נועם-2.5 ומריאור- 1.5) חגגו לי כל הלילה, אחת עם חום והשניה עם כאבי אוזניים. אני גמורה מעייפות אבל ככל הנראה היום אני צריכה ללכת לבנק... ואחה"צ אני לומדת! התחלתי לגמול את הבת שלי, נועם מיום ראשון, וב"ה בנתיים הכל הולך בסדר, המטפלת במעון עודדה אותי ואמרה לי שככה זה בהתחלה, הם מתלהבים, אבל אחר- כך הם מתחילים לשכוח את עצמם. אני מקווה שהכל יעבור חלק... השבוע שלחתי את טפסי הרשום של שלו (בן חמש) לכיתה א', ובשבוע הבא זה הרשום לגן, ונועם שלי תהיה בגן שנה הבאה וגם מריאור הקטנה תעזוב את הקן, איך שהזמן רץ... אני מצרפת לכם תמונה של החלות שעשיתי, למרות שהם משבוע שעבר... לקראת ההכנות לשבת המתקרבת!!!!

מקסים!

כבר מתחיל הרישום? בטח גם לנו עוד מעט ישלחו. אצלי הבן השלישי עולה לכיתה א'. הרביעי לגן טרום חובה. הקטנטונת בבית, כמובן. ושני הגדולים כבר בבית הספר. איזו התרגשות! בהצלחה!

חגיתל2

New member
חלות יפות

לי יש אופה לחם שאני יכולה להכין בו את הבצק והתפיחה (אצלינו קר מאד וקשה להתפיח), אבל מהלידה לא ממש אפיתי בעיקר בגלל מחסור בקמח (מלא). השבוע קיבלתי הספקה של 10 קילו אז היום אני עושה עוגת שמרים לשבת.

איזה קטעים...

אני חייתי בכוכב יעקב משהו כמו 12/13 שנים, עברתי לאדם ועכשיו אני בפסגה...

חגיתל2

New member
../images/Emo45.gif מזרח

ירחמלביץ (איך לא?), לא יודעת את המספר, אבל מהמיסר זול זה ימינה (פעם הם היו גרים שמאלה). יש לה ששה ילדים הגדול עבר עכשיו בר מצוה ולומד בחורב, יש לה עוד שלושה ביסודי שני בנים ב-ו' וב-א' ובת בכיתה ד'.

Jen74

New member
../images/Emo9.gif WOW איזה יופי ../images/Emo45.gif

נראות ממש תאווה לחיך.

חגיתל2

New member
בוקר נפלא

אמנם היתה השכמה מוקדמת יחסית (6:14), אבל הילדים קמו רגועים והתלבשו יפה. אנחנו עכשיו בטיפול עם שנ יהגדולים בפרחי באך ורואים תוצאות נפלאות. הם הלכו עם מדבקות על התנהגות יפה לגן ולבי"ס. בן הארבע ובת השלו שבאותו גן בגלל סיבות שונות, אז הם הולכים יחד. ובן השנתיים במעון עד 4 והוא לא הסכים להפרד מהאוטו שלו אז הוא נשאר שם איתו.

Jen74

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בשבועות האחרונים אני עוזרת לאחותי, שעובדת משמרות לילה, אני בייביסיטר של הבנות שלה, בנות שבע ושלוש וחצי (אוטוטו ארבע). גם הלילה הייתי שם ולקחתי איתי את דקל (בת שש) ואלמוג (בת 11) שישנו איתי. אין מה לדבר בכלל, איזו חגיגה
לפני כשבוע קניתי פזל 104 חלקים ואתמול בערב ישבתי עם כל הארבע להרכיב אותו. הייתה חווייה ממש כייפית ותוך כחצי שעה סיימנו את הפזל. טוב, צריכה לחזור כרגע לעבודה
שיהיה לכם יום נפלא|4וֻ

למעלה