בוקר
לכולן + עציון סוף

אורא

New member
בוקר ../images/Emo42.gifלכולן + עציון סוף

שבוע בפתח, תהנו בסוף השבוע ותחגגו, שיהיה חג חנוכה שמח ומאיר לכולם.

בוקר טוב יקרים שלי

קמתי היום כ"כ מוקדם, אני בהלם מעצמי, 6!!!!! בבוקר, נדיר מאוד אצלי... ומשום מה, קמתי עם מצב רוח יחסית טוב לתקופה האחרונה,,, לקחתי את הבנות לגן, גמרתי לנקות ממש כרגע, וכולי שלכן עד שעה אחת... יום נפלא שיהיה לכולנו

אורא

New member
פנינה 6 בבוקר מאוחר מאוד ../images/Emo140.gif

ברבע לארבע בבוקר, אמא שלי מעירה אותי לצלילי השיר אוי חנה זלדה אישתי היקרה. וחבל על הזמן איך שאמא שלי מזייפת.... ובארבע כבר התחלתי לנהוג מירושלים לשדה התעופה בן גוריון. כשכל הדרך אמא שלי מאחורה "הילדה נוהגת מהר, אני לא מרשה לעבור את ה 80 קמ"ש" ומשם הביתה, התארגנות לעבודה, אבל יש לי את האוטו לסוף שבוע

תחשבי על זה

שכשאת התעוררת אני רק נרדמתי,,, אני תמיד הולכת לישון בשעות האלו בין 3- 4 בבוקר ומתעוררת ב8,,,תמיד מאחרת לגן,,,היום שאלו אותי אם נזרקתי מהמיטה
אז אחרי שעתיים וקצת של שינה אני מרגישה כ"כ רעננה וכיף לי,,,

אורא

New member
אני מקווה שאת לא ישנה עם השעון

שיש לאמא שלי באמצע הבית וכל שעה מצלצל כמספר השעה... הלכתי לישון בשעה 21:00 (יותר נכון נכנסתי למיטה).. וכל שניה אמא שלי, אור איפה החולצה הזו והמעיל הזה ואיפה הצעיף ועוד. וכל זה כשאני לא גרה אצלה בבית כבר יותר מ 4 שנים ועדיין צריכה למצוא לה את הדברים ולארוז איתה ביחד... טוב ב 23:00 אחרי שהעברתי את החתול של ההורים שלי שהתחיל לשרוט אליהם למיטה נרדמתי ב 24:00 התעוררתי וספרתי עם השעון 12 צילצולים מעצבנים פחד. קמתי לשרותים עם כבר מתעוררים אז עד הסוף וככה כל שעה עגולה עד רבע לארבע.. ועכשיו אני בעבודה ואברח היום ב 13:00 לנוח ולהתחיל נקיונות לשבת אור

אורא

New member
אני מקנאה בך ../images/Emo4.gif אם אני לא

במיטה מקסימום ב 21:00 אני מתעלפת ... לא מתפקדת אחר כך יומיים.. כל הכבוד

למעלה