בוקר
לכולן + עציון

אורא

New member
בוקר ../images/Emo42.gif לכולן + עציון

בוקר טוב לכם, היום אני לא אהיה כאן הרבה, קצת לחוץ בעבודה שיהיה יום נפלא אור

smagi

New member
בוקר מדהים לכולם והתחלה

של סופשבוע מוצלח (ללא חמות,גיסות,חמים ושאר הפתעות)

בוקר טוב לכולם ובדיחה ליום יפה

> > > > התנועה באיילון בסמוך לרוקח נעצרת וכולם עומדים כבר 25 דקות, נראה שיש פקק > תנועה רציני. > > אחד הנהגים שתקוע בפקק רואה אופנוע משטרתי הנע כנגד התנועה, עוצר ליד כל > מכונית מדבר עם הנהג וממשיך הלאה, עד שהיגיע לידידינו הנהג הסקרן, ששואל את > השוטר > > התנועה "מה קורה? מה הסיבה לפקק הנורא הזה". > > השוטר השיב והסביר שפעיל ש"ס שרוצה להיבחר ולהיות חבר כנסת העמיד את רכבו, > משאית סמי טריילר לרוחב הנתיבים ובשל כך נגרם הפקק, לאחר מכן הוא עלה על גג > המשאית > > ובאמצעות מגאפון הוא הודיע לנהגים התקועים שכדיי להיבחר הוא זקוק ל5 מליון ₪ > שאותם אם לא יצליח עכשיו לאסוף, הוא ישפוך על עצמו בנזין ויצית את עצמו. > > לכן, הסביר שוטר התנועה "אני עובר ומבקש תרומות מהנהגים" וכמה כבר הצלחת > לאסוף? התעניין הנהג הסקרן עד כה השיב השוטר 35 ליטר בנזין.

בולי27

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

ותודה על האיחולים .... אני עדיין לא עיכלתי את הבשורות ועדיין קצת מבולבלת... סופשבוע בפתח
אפשר לפתוח בהילולת סופהשבוע....
אבל....השבוע זה תורם...
ועכשיו הדילמה הקבועה....ללכת או לא ללכת? זו השאלה... תירוץ לא ללכת יש לי (אני חולה כבר כל השבוע) תירוץ כן ללכת (אם אני רוצה לבדוק שבעלי לא סיפר להורים שלו את החדשות, כדי שלא יעשו לי נאחס)

jif

New member
הי בולי

ברכות על הבשורה המרגשת. אתם חייבים לעשות שבוע שבוע? בשביל מה התור?

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

היה קריר בבוקר - עכשיו השתפר. בולי... אם את כל כך לחוצה מהעניין שבעלך יספר - פשוט שוחחי איתו ותבקשי שיחכה קצת - עד שתרגעי - ולא יספר עדיין. שיתן לך ולעצמו זמן לעכל את הבשורה הטובה הזאת - ורק אז יספר. את יכולה גם להזמין אותו- לכבוד הבשורה המשמחת מאוד - לצאת שניכם - לאיזה טיול רומנטי - רק שניכם - או אפילו להישאר בבית ולעשות משהו מאוד מיוחד - כדי לחגוג בפרטיות - לפני שמערבים את כל העולם מסביב... כך את תופסת שני ציפרים במכה אחת - גם יהיה לכם יום מיוחד שייזכר לעד - וגם לא תצטרכי להופיע בבית הוריו ולסבול... בכל מקרה - שיהיה לך סופשבוע מקסים

בולי27

New member
זה דווקא הוא שמתעקש לא לספר

לאף אחד! כולל להוריו! התכוונתי שאני אבדוק "במראה עיניים" אם הוא מבצע.... ואין צ´אנס שהוא ישאר בבית....ושום תכנון חגיגה לא יכול לתפוס את כל השישי-שבת, ואיך הוא יתחמק מהם גם אם הוא היה רוצה (הם ישבו לו על הנשמה ככה שגם חגיגה לא תהיה חגיגה!) אני לא מדמיינת בכלל לוותר על הביקור לגמריי. האפשרויות הן להצטרף או לא להצטרף. ביקור בטוח יהיה!

אורא

New member
היי בולי ומזל טוב לבשורה ../images/Emo24.gif

לכבוד הבשורה בחדשה שכנעי אותו שתישארו בבית ותחגגו רק שניכם אל תישארי לבד אבל שכנעי אותו שייצטרף אלייך
מתגעגעת אלייך מאוד ומתרגשת בשבילך אור

למעלה