בוקר הרתחתי מיים, הקפה בפינה שיתהייה לכולם שנה טובה ומופלאה, בוקר מצויין ויום נפלא
י יחפניתוש New member 3/10/05 #1 בוקר ../images/Emo42.gif הרתחתי מיים, הקפה בפינה שיתהייה לכולם שנה טובה ומופלאה, בוקר מצויין ויום נפלא
בוקר ../images/Emo42.gif הרתחתי מיים, הקפה בפינה שיתהייה לכולם שנה טובה ומופלאה, בוקר מצויין ויום נפלא
3 3שרונית New member 4/10/05 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif וחג שמח ../images/Emo55.gif קדימה חברים,תתעוררו.. צאו החוצה אל העולם, טיילו תהנו מהימים האחרונים של השמש לפני שהחורף יקפוץ לבקור.
בוקר טוב../images/Emo42.gif וחג שמח ../images/Emo55.gif קדימה חברים,תתעוררו.. צאו החוצה אל העולם, טיילו תהנו מהימים האחרונים של השמש לפני שהחורף יקפוץ לבקור.
מ מחייכת לעiלם New member 4/10/05 #6 בוקר נפלא וחג שמח../images/Emo74.gif לא יודעת מה איתכם אבל אני תיכף יורדת לשכב על הערסל בגינה עם ולהנות לי מהחופש... שיהיה לכולם יום מדהים מזג אויר נפלא בחוץ...
בוקר נפלא וחג שמח../images/Emo74.gif לא יודעת מה איתכם אבל אני תיכף יורדת לשכב על הערסל בגינה עם ולהנות לי מהחופש... שיהיה לכולם יום מדהים מזג אויר נפלא בחוץ...
י יחפניתוש New member 4/10/05 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif תהני ממנו ומהרביצה בערסל ... אין כמוהו
S snow white 7 New member 4/10/05 #11 מה, הקיץ נגמר ../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif כבר לא לח ומגעיל
מ מחייכת לעiלם New member 4/10/05 #12 ../images/Emo140.gifתודה על קבלת הפנים אני מברכת על פתיחת הפורום הכל כך נדרש... באמת הגיע הזמן<> ואם אמצא פה את האיש שלי אז יהיה טוב שבעתיים. בינתיים אני סתם נהנית לי מהחיים ולמרות שאני מאושרת מאוד אשמח למצוא את האחד שיהיה מאושר-לצידי.
../images/Emo140.gifתודה על קבלת הפנים אני מברכת על פתיחת הפורום הכל כך נדרש... באמת הגיע הזמן<> ואם אמצא פה את האיש שלי אז יהיה טוב שבעתיים. בינתיים אני סתם נהנית לי מהחיים ולמרות שאני מאושרת מאוד אשמח למצוא את האחד שיהיה מאושר-לצידי.
י יחפניתוש New member 4/10/05 #7 אוכל אוכל ושוב אוכל ../images/Emo13.gif והינה מגיעה לה ארוחת הצהרים אם מישהו חלילה נשאר רעב מאתמול בערב .. כנרה שזו תהייה שנה מלאה באוכל.
אוכל אוכל ושוב אוכל ../images/Emo13.gif והינה מגיעה לה ארוחת הצהרים אם מישהו חלילה נשאר רעב מאתמול בערב .. כנרה שזו תהייה שנה מלאה באוכל.
G glitter8 New member 4/10/05 #13 היה נחמד הייתי אצל המשפחה המאמצת שלי היה אוכל מצוין ואוירה טובה ולרגע שכחתי את החנטריש שזרק אותי לכבוד החג...
היה נחמד הייתי אצל המשפחה המאמצת שלי היה אוכל מצוין ואוירה טובה ולרגע שכחתי את החנטריש שזרק אותי לכבוד החג...