בוקר /tapuzforum/images/emo42.gif

בוקר /tapuzforum/images/emo42.gif

האם אתם מספיקים לאכול משהו לפני היציאה לעבודה\לימודים, לוקחים אתכם או מדלגים על ארוחת בוקר? ומה הסידור שלכם לארוחת צהריים? /tapuzforum/images/emo21.gif שיהיה יום טוב/tapuzforum/images/emo39.gif

בוקר אור

כוס קפה בלבד. אני יוצא מוקדם לפני תפילה כך שאין מצב לאכול. בצהרים מנשנש משהו, ארוחת ערב בבית. מה לא מספיקה ארוחה אחת ביום?..

הרגל מגונה מימים עברו

כשהייתי מעשן, ועד היום ההרגל נמשך, נישנושים פה ושם במשך היום, פעם זה קרקר, פעם איזו עוגיה, בד"כ אני קונה, לא לוקח מהבית.

עונה

אני מתחיל עם כוס חלב קרררר בקייץ וקפה בחורף, יוצא למשרד בודק אימלים מכין סידור עבודה עונה לפונים פקסים מחלק הוראות מתרגז על יום קודם , ואת כל זה אני מספיק עד- לא יאוחר מ.11 - חוזר הביתה ופה זה תלוי בקריז. לפעמים מכין סלט לפעמים זה רק ירקות קצוצים ו2 פרוסות לחם .. ביום עם מצב רוח אני יוצא לאכול בחוץ עם חבר. ארומה או משו בסגנון הזה לארוחת בוקר ישראלית, ומכאן אני פנוי לבילוייי היום ... קורא עיתונים או מתישב שוב מול הפורומים המיילים קצת לשון הרע קצת רכילות משתדל למלא את זמני באיכות ... צהרים אני לא מקפיד אם כי לפחות מנשנש פרי או משו קל..הולך לנוח שעה שעתיים או יותר.. בערב בשרי , אם זה בבית או אם אני בחוץ ... ולא מידי מאוחר. לא בריא ללכת לישון עם בטן מלאה... ולא אחרי שיצאתי לבילוי של ערב!

וואלה

באיזה תחום עובדים עד 11 בבוקר? אם יורשה לי לשאול /tapuzforum/images/emo13.gif נשמע ערוץ החיים הטובים... היציאה לבילויים זה גם עם אשתך?

כל אחד יכול- "הסוד"

זהו שאני גם לזה לא קורא עבודה אלא בילוי. אז כשקמים בבוקר צריך להחליט היום אני יוצא לבילוי, זה כלל א' וכן, אני חושב שכל אחד יכול, נכון שזה לא בא ביום אחד, אבל עם שאיפה וקצת מאמץ והמון מחשבה וראיה רחוקה מגיעים, צריך להעמיד בחיים אתגרים,אתגרים קטנים ואחרי כל אתגר מיד להניח אתגר חדש מתקדם וזה כמו סולם. האמת שזה אצלי התחיל בזב שלא הצלחתי להיות שכיר.. פשוט לא הצלחתי! תמיד רבתי עם הבוס עד שהבנתי שאני בעצם הבוס, ומכאן גמלה בליבי החלטה וקפצתי לים, למזלי ידעתי לשחות והנני כאן .. אני עדיין ממשיך לחתור, שאיפותי לא נעצרו כאן.... ובתור בשורות טובות אני חושב שזו השאלה מופנית אליך בעצם!

אביטל62

New member
אני

ממש לא מספיקה לאכול לפני היציאה... לוקחת איתי כמה פרוסות וירקות. גבינות אני שמה במקרר בעבודה בתחילת שבוע... כך שיש לי בעבודה ואני לא צריכה להכין סנדוויצים בבוקר... ארוחות צהריים אני משתדלת להכין משהו יום לפני כמו- פסטה, מרק או ירקות מבושלים וכו' ומחממת בעבודה ואם לא הספקתי אז מנשנשת... עוגות, עוגיות, פירות וכו' ... (לצערי...)

עונה קצת באיחור:

זה כבר צהריים אבל בכל זאת: בדרך כלל ממש לא מספיקה לאכול א.בוקר לפני היציאה להתנדבות, אז או שאני אוכלת שם פרוסת לחם עם משהו או שלא בדרך כלל לא, וצהריים אם אני בהתנדבות אני אוכלת שם ואם לא אז בבית עם החצי.

יש שם ארוחת צהריים מסודרת?

כי אני מה זה גרועה בלארגן א. בוקר/צהריים ארוזה לבעלי (או לי כשזה רלוונטי) וקיוויתי לשמוע פה רעיונות

אנחנו מכינים מנות ארוזות

לחלק במחלקת ילדים להורים ובאישור ההנהלה משאירים מנות בשבילנו.

וואי, איזה סידור מעולה ../images/Emo13.gif

איפה שבעלי עובד ואיפה שאני הולכת לעבוד אין אופציות כאלו...

מיקי*

New member
לעולם לא אוכל לפני היציאה מהבית

פשוט כי אין זמן. אם אני באוניברסיטה אז אני קונה לי משהו לאכול סביבות 10:00, אם אני בביה"ס אז לא אוכל עד שחוזר הביתה אחרי הצהריים, ואז יוצא שצמתי רוב היום

למעלה