בוקר!!!

inbarush19

New member
בוקר!!!

מה אתם רוצים לשתות הבוקר???
מה ליד?
איפה עושים שבת?(בית/מתארחים?) שבת מעולה!!!

ebi83

New member
בוקר

אני כבר אחרי הבוץ של הבוקר.. עם עוגיות ליד
שבת בבית... מצומצמת יחסית. יום של עבודות מאומץ מתוכנן לי היום.. והוא כבר בעיצומו... לצערי בגלל הלימודים ה#@$^%#$^ האלה אני לא הולך ללוויה של סבא של חבר טוב שלי. אבל נקפוץ לשם השבוע.. בשורות טובות
ושבת מעולה

inbarush19

New member
רוצה עוד אחד?

אני לא שותה קפה, רק נס... או שוקו... ולפעמים תה... (יאללה שיהיו לנו מלללאא ניסים בזכות חנוכה הזה
) גם אני שבת בבית. במשפחה הפיצית שלנו. שישי אתה לא עובד(רשמית...)? בהצלחה עם העבודות!! ולא חובה להיות בלוויה,יש את כל השבוע לנחם. המון בשורות טובות לכולנו,אמן!! שבת מצויינת ב"ה

ebi83

New member
לא.. תודה (מעדיף להמעיט בקפאין לא הכרחי
)

ושישי אני לא עובד.. זה יום ללימודים שלא הספקתי ובתקווה גם לעזרה בבית (כל עוד אני חוזר לפה לשבתות
). ואני יודע לגביי הניחום, אבל מדובר בחבר מאוד מאוד טוב (בגדר אח).. לא משנה זה מסובך לפה. ושוב, תודה..

ebi83

New member
בכללי כן, לשבת הזו לא..

בטיול שלי בניו זילנד, כל שישי היה יום בישול- הייתי משתלט על המטבח של ההוסטל, מכין בד"כ דג מרוקאי ועוד 2-3 מנות. לרוב גם הייתי מאגד סביבי כמה ישראלים ועושים שבת ביחד. בבית גם, לפעמים אמא שלי מבקשת ואני מבשל מה שהיא רוצה. את ארוחת ערב של שמחת תורה האחרון אני בישלתי, גם לשבת שההורים לי לא היו לקחתי על עצמי לבשל. לבשל זה כיף
הבאסה זה לנקות אח"כ

ebi83

New member
לא במחוזותינו

אחי הגדול מבשל יותר טוב ממני, הוא מגיע כבר לרמת הגורמה.. ואחי הקטן גם יודע לבשל.. הכל תלוי בחינוך של אמא

inbarush19

New member
טים-טם?

יו אתה מזכיר לי נשכחות......... אכלתי את זה רק פעם אחת בחיי.

inbarush19

New member
חחח

יש מצב...היה טעים! טוב,אני אבקש שייקנו לי ליום הולדת...... חח בעצם לא ילך,כי זה בפסח
(כשבפעם הראשונה אתה מקבל את זה כמתנה, אתה לא יכול לקנות בעצמך ,אה?)

ebi83

New member
טוס טוס לאוסטרליה...

המפעל שם
אתה יודע איזה זול טים טם שם?? ויש בהרבה יותר טעמים, בניו זילנד היה לי חבר שעשה רשימה והשוואה בין הערים והסופרים כדי לראות איפה היה הטים-טם הכי זול

לי אל בר

New member
כבר שתיתי.. תודה
ערה מ 6 וחצי בבוקר

שתיתי 2 כוסות נס קפה של עלית כרגיל.... ועוגת שוקולד שאני הכנתי :) שבת אצל ההורים שלי
לייקקקקקקקקקק

inbarush19

New member
אני ערה מ-2 לפנות בוקר...

(נשפכתי מעייפות בערך ב-8 בערב...) עוגת שוקולד? יאמי!

Natalila

New member
שתית נס בעבודה

עם חטיף פיטנס... זיגזג - אני מבינה אותך.. לא כיף לעבוד בשישי

Jahel

New member
אומנם לא בוקר...

אבל הוא התחיל עם קפה מהמכונה כמו כל בוקר
ובלי שום דבר ליד שבת אני בבית... למרות שבסופ"ש אני מגיעה הביתה רק כדי לישון

למעלה