בוקר...

בוקר...

אני יודעת שהכנרת זקוקה למים והכל...אבל כל האפרוריות הזו ורביצה בבית כדי ללמוד לבחינות יחד עם גשם בלתי פוסק שלא מאפשר אפילו לצאת עם הכלבה שלי לטיול ארוך ומרגיע משרים אווירה כזו של "בוהו"...חחח אני לא יודעת איך להגדיר. נו אווירה אפורה כזו... בא לי כבר עונה אחרת...סתיו, קיץ אביב...לא רוצה חורף עוד!!

AS00AS

New member
הכי כייף האווירה הזאת

גשם, קור, הכל אפור-שחור, פשוט תענוג

NEO83

New member
איכס גועל נפש של מזג אויר

אוהב מזג אויר אביבי

הכנרת כבר לא צריכה מים

פשוט עוד מים לא יזיקו לה
וגמלי נמאס. אבל קניתי מגפיים קצרות ממש יפות, אצא איתם קצת ואז שיפסיק הגשם

Cade Foster

New member
לא יכול להבין אנשים כמוכם

כשקר, תמיד אפשר להתלבש יותר חם. אבל כששרבי, גם אם תתפשטי לגמרי עדיין יהיה לך חם ואי אפשר לצאת. אני הלכתי היום ברגל בגשם. אז נופלות כמה טיפות על הראש, מה כבר קרה? זה מים. במקלחת אתם נרטבים הרבה יותר. ומי שזה עד כדי כך מפריע לו יש מטריות בימינו (אותי לא תמצאו בחיים עם מטריה).

EdisonGirl

New member
פאקינג אמן.

המשפט הראשון שלך- זה מה שאני אומרת כל הזמן. היום הלכתי בגשם, היה ממש נחמד :) הטיפות מרקדות על הפנים וזה נעים, ופחות קר מאשר כשלא יורד גשם. והמטריות? קטסטרופה יחד עם הרוח! BIG NO NO!

irreplacable

New member
כל כך!!!

רק שאני כבר מהיורה אמרתי את זה!
שונאת גם את האי נוחות הזאת מכל השכבות על הגוף (ושלמרות זאת קר לי!), את הרגע שיוצאים מהמקלחת וקפוא (אפילו שאני עם מזגן 27 מעלות)!

nata86

New member
זה פשוט מאוד ענייןן סובייקטיבי, כל אחד

מרגיש אחרת בחום/קור. לכל אחד מגיב גוף אחרת על חום/קור. אני מתה על חורף, על גשם או על ימים בחורף עם שמש:). אני שונאת כאשר מאוד חם.

זה לא שאני אנטי חורף...

אפילו מחבבת יום אפרורי וגשום לעתים...אבל כשזה הרבה זמן זה יותר מדי אפורה. גם כשהייתי באירלנד והיו כמה ימי אפור רצופים הייתי פחות אנרגטית...אבל זה לא רק אני מחקרים הוכיחו שיש במזג אוויר השפעה על מצב רוח.

גם אני ככה :p

אני מעדיפה חורף על קיץ, כי אני אוהבת ימים אפרורים וגשם...אבל כשזה יותר מידי אפרוריות זה יכול להכניס אותי לדיכאונות..

EdisonGirl

New member
בהחלט יש, אלא שמזג האוויר הזה מעורר אותי

ודווקא כשהשמש קופחת לי על הראש אני ב״דאון״. השמש שואבת ממני את כל האנרגיות, שעות הדמדומים באביב זה מזג האוויר המושלם בשבילי, ואני בהחלט מעדיפה את הלילה מאשר את היום, באופן כללי.

Purple Mushroom

New member
מזג אוויר חורפי מחשל

למה שלא ירד גשם נוח רק בכנרת? אתמול בלילה, ירד גשם טפטופי, מלווה ברוחות חזקות. והייתי בלילה עם ידידה שלי, הלכנו מרחק די רב, בקינג גו'רג', הנביאים, ואלנבי, לתחנת אוטובוס קו 416, אלי הביתה, אחרי קניות במגה, ובam:pm, ליד ככר מסריק. היה מאוד מחשל, אבל הצלחנו להתגבר על המזג האוויר, והמטריה המעפנה שלי, לא התהפכה אפילו פעם אחת ! היה מאוד טוב, ומאוד מחשל, כמו חורף 2003,2004 באלנבי, בערך באותו מקום. (אפשר לעשות כיף חיים בלילות תל אביב, גם במזג אוויר סוער במיוחד בחורף).

Warby Parker

New member
ת'כלס כן.

אני מחבב את המלנכוליה של החורף אבל נשבר הזין כבר להסתובב עם גודש שמזכיר גידול סרטני בגרון.

halmazelmelet

New member
למה לא? להיפך!

הקרירות הקלה הזו, הרוח שטופחת בפנים.. הריח המשכר הזה של אחרי הגשם, כשהכל רטוב וטרי.. זו האווירה הטובה ביותר להליכה! זה מעורר ומחיה. ובנושא אחר: לא היה שלג בירושלים. זו השנה הרביעית ברציפות שאני מתאכזב. אם אני מסיים גם את התואר הזה בלי שלג אני משמיד את העיר.

עם כל זה שאני טיפוס קייצי ביותר האפרוריות מפריעה לי אבל החורפיות עצמה בכלל לא .. אני טיפוס שחייב טיפת שמש בחוץ ללא קשר למזג אויר עצמו

מתגעגעת לקיץ

אור, חמימות, בגדים קצרים, שמש נעימה..
נכון, לפעמים יש שרב
, וזה לא כיף, אבל אם נשווה את זה לחורף צריך להיות הוגנים ולא להשוות שרב כבד ליום סתווי קליל, אלא יום שרב כבד ומחניק מול יום של קור מקפיא ורוח שחודרת לעצמות עם גשם קפוא או שוטף וברד מדי פעם.. מבחינתי הימים הקשים של הקיץ עדיפים בהרבה על הימים הקשים של החורף.. בחורף הכל אפור וגשום וג'יפה, המכוניות משפריצות עליי, הכביש עצמו נראה כמו בריכה, הבגדים שלי עבים ומסורבלים, קר לי מכדי להוציא את האף מהבית, השיער שלי נהרס, הנעליים שלי מתמלאות בוץ, והדוד-חשמל הזה עולה לי הרבה יותר מדי. וזה עוד מבלי לדבר על הדכאון מרוב האפרוריות והמחסור באור שמש.. מי לקח לי את השמש?
.. אז מתי אמרנו שמגיע הקיץ? ^^

למעלה