בוקר
שלום לדנה ומזל טוב לבעלך.רציתי לומר לך ,בן זוגך ביטא תחושות מוכרות,התלבטות אף הן מוכרות .ומאידך וכי יש
ברירה .
שלום ל- mylost 1 קראתי את מה שכתבת על אחותך ,צר לי .
ובבוקר של שבת ,רציתי לשתף .
הבוקר כתמי הכהות התגברו. במקרים שכאלו אנחנו יוצאים להליכה ,הליכה של שעה וקצת .
הלב היה כבד הסיבה ברורה משא של עצבות ,ולא תמיד אפשר לתת לזה פורקן , החלק השני שלי הרגיש בזאת ואתם יודעים זה משפיע ,ההתנהגות הלוא רגועה שלי השפיע גם עליו.
ואחכ אני מצטערת ,נוזפת בעצמי,אולי הייתי יכולה קצת להתאפק ,הרי מאז 10 שנים על שביל דק אנחנו הולכים ,היה עלי להיות יותר חזקה .
חשבון נפש עשיתי ,הפעם לא הצלחתי כגלגל קרוסלה הרגשתי ,התקפת העצב גם כעס כעס רב נתנה בי את אותותי התקפה חזקה ,התגברה על כול ההגננות שלי ,אין לאן לברוח גם אי אפשר.
שהדמעות החלו לרדת ,והרשיתי לעצמי הבנתי שעם הגלגל ירדתי , הוקל לי .
זאת לא הפעם הראשונה ,יהיו עוד התקפות שכאלו, כגלגל.
שלום לדנה ומזל טוב לבעלך.רציתי לומר לך ,בן זוגך ביטא תחושות מוכרות,התלבטות אף הן מוכרות .ומאידך וכי יש
ברירה .
שלום ל- mylost 1 קראתי את מה שכתבת על אחותך ,צר לי .
ובבוקר של שבת ,רציתי לשתף .
הבוקר כתמי הכהות התגברו. במקרים שכאלו אנחנו יוצאים להליכה ,הליכה של שעה וקצת .
הלב היה כבד הסיבה ברורה משא של עצבות ,ולא תמיד אפשר לתת לזה פורקן , החלק השני שלי הרגיש בזאת ואתם יודעים זה משפיע ,ההתנהגות הלוא רגועה שלי השפיע גם עליו.
ואחכ אני מצטערת ,נוזפת בעצמי,אולי הייתי יכולה קצת להתאפק ,הרי מאז 10 שנים על שביל דק אנחנו הולכים ,היה עלי להיות יותר חזקה .
חשבון נפש עשיתי ,הפעם לא הצלחתי כגלגל קרוסלה הרגשתי ,התקפת העצב גם כעס כעס רב נתנה בי את אותותי התקפה חזקה ,התגברה על כול ההגננות שלי ,אין לאן לברוח גם אי אפשר.
שהדמעות החלו לרדת ,והרשיתי לעצמי הבנתי שעם הגלגל ירדתי , הוקל לי .
זאת לא הפעם הראשונה ,יהיו עוד התקפות שכאלו, כגלגל.