בוקר

ציפי טל

New member
בוקר

זו העבודה ששירטטתי עליה, והתחלתי לתפר ע"פ השירטוט (אחרי שהייתה מתוחה, ומוכלבת), התיפור לא צלח, גם לא סיימתי, כיוון שראיתי שיש "גלים".....עלי לפרום....פרויקט בפני עצמו.....אבל מה עשות כדי שלא יחזור על עצמו? ,ואת הקווים של השירטוט, עשיתי עם נייר קופי צהוב....כדי שאראה טוב יותר איך לעבור במכונה.....האם שה ירד בכביסה???? עשיתי בעבודה זו המון טעויות ,ואנני יודעת כיצד לתקן....חבל לי לזרוק.....אשמח לקבל משוב תודה ויום טוב ציפי

נ אוה

New member
עבודה מאד נחמדה

התיפורים נראים בסדר
כנראה שלא מתחת מספיק את הבד

ש מ ש א

New member
צבעים שמחים

גם בעיני התיפורים נראים בסדר. לא ברור מה הבעיה.

© RoNa

New member
להבדיל מאשר הבנות

אני דווקא חושבת שיש הרבה מקום לשיפור.
אל תתבאסי, ככה מתחילים.

ראשית מאוד מפריע לי תפירת הטלאים שברחו שהתפירה שלהם לא בקו ישר או לא משולשים שלמים. אם כל השמיכה היתה ככה, זה היה אחרת, הבעיה שיש קצת כאלה, וזה מאוד בולט לי לעין.

שנית, התיפורים לא אחידים ושבורים. הכוונה לא בקווים זורמים.
התמונה קצת קטנה ולא איכותית, אבל ממה שרואים זה הרושם.

את כל הדברים האלה לומדים לשפר בעזרת מיומנות ונסיון, וכל עבודה שתעשי זה ילך וישתפר.
לדעתי אם את מרגישה שקשה לך, כדאי להתחיל בעבודות קטנות יותר וקלות יותר, וככל שתתאמני יותר, זה יהיה קל יותר וטוב יותר.

בהצלחה.

סנאאית

New member
ציפי תנסי לתפר מהאמצע לצדדיםולאט להתקדם

אם היית לוקחת מילוי עם דבק שנעלם בכביסה ועם מיסטיק פיוז הייתי מותחת מהתחלה את 3 השכבות
ואז תיפורים מאמצע לצדדים

הדור

New member
ציפי

אהבצי את המשולשים
כם אם אינם שווים

תמר400

New member
עבודה יפה מאוד

חבל ואין סיבה לזרוק, אני ממליצה שתתאמני על הפרוייקט שלנו וכך תהיה מיומנת יותר.
קשה לעשות תיפורים על שמיכה גדולה.
התיפורים שאני עושה הם ללא סימון על הבד.
האם התחלת מהמרכז לצדדים?

תמר400

New member
לדעתי את צריכה להתאמן עוד

קודם כל בציור ביד חופשית על נייר ככל שביד שלנו "מכירה" יותר את הדוגמה קל לנו יותר לתפר.
ואז להתאמן על פיסות קטנות לפני שנגשים לעבודה הגדולה,
תיפורים הם משהו שמצריך הרבה מיומנות וגם קשה יותר לעקוב על קווים מאשר לתפר באופן חופשי
בהצלחה.

הדור

New member
ציפי,אם היה לך זמן א שנים

צהגיע ללימטשעם
הגיעי פעם אךי.עליזה

ציפי טל

New member
שמחתי לראות את התגובות נתנו בהחלט קו למחשבה

זוהי עבודה ישנה, שצריך לסיים....זה היה תרגיל כיתה בקרייזי ....התמונה אינה באיכות....ולכן לא רואים את הגלים הקטנים שמפריעים לי בעין....
אבל נתתן לי גם חומר למחשבה...וגם חשק לעשות את הפרימה המעצבנת.....את כולן אני מניחה....שבת שלום

למעלה