בוקר.

aFish

New member
בוקר.

1. בוקר אחד (היום), שעון! יהודי, לקום. קללה, פיתה, טייטס, החוצה. 2. שני גלגלים, מחסן, אוכף, דוושות, רוח, קרה, מהירות, חיוך, מפגש. 3. שלושה רוכבים, אילן, דניאל, אני, עבודה. סינגל, בית, אדום, ואדי, ענבה, עליה. שביל, ישראל. 4. ארבעה חלקים, סינגל, ארוך, ארוך, ארוך. ארץ, סינגלים, אבודה, באמת, מציאה. כביש 1. מחלף לוד. צומת, טייסים. ת"א. 5. קומה חמישית משרד, מקלחת, כיסא, 20 ק"מ, בוץ, 22 ק"מ, אספלט. נעים. 6. שישה מליון. צפירה. שקט.
יהודי, רוכב, כאן. אל, מלא, רחמים.

kraps

New member
צהריים

7. שבע אופציות, סופ"ש, אתגרי, בחירה, דילמה, החלטות, החלטות, החלטות... 8. שמונה שעות, עבודה, היום, סוף, דוחו"ת, נמאס, לחתוך? שביתה, מחר? אמן. 9. תשע פלטות, קסטה, הילוך, עליה, חיוך, נמחק, לאגר, נשפך, טפי! ראבק. 10. עשר! אתה, משורר, תותח, אחי, קבל, ח"ח, פגישה, שישי, אקסטרים, שלוש, סיפתח.

aFish

New member
אמן..פשוט אמן...באת למקום הנכון!

החלטות זה אני: יציאה חמישי איתנו אבל שישי זה גם בסדר חתרורים עד הסוף לים המלח. יוצאים מוקדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (עזוב אותך משעות)

aFish

New member
ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים...

אוהבים אותך הרבה אח שלי, הכל טוב?
כבר מאוחר בלילה...אל תשים לב אלי....אבל טיפ קטן לפני השינה (שלי): תמיד תקרא בין השורות....ואם אתה מוצא שם משהו...אל תשכח לספר לי

aFish

New member
../images/Emo9.gif

אמנם אני מהרגישים...אבל פה לא נעלב כל כך מהר ("לא נכנס יותר לפורום המחו**ן הזה!!!")

hindeer

New member
גם אני רוצה לנסות

אחד יום ראשון, אוף עבודה שריטה אחת מרידה אחת ובעל אהוב אחד (וזה לא בגלל שהוא שומר עליהם כשאני בטיול) 2 פעמיים בשבוע ספינינג 2 ילדים (אחד ג'ינג'י) 2 פנצ'רים ברכיבה הראשונה במרידה 2 פנימיות ספייר 3 יום שלישי אמצע שבוע רכיבת סופ"ש מתקרבת מתחיל חיוך 3 ליטר מים 3 זוגות על המנשא 4 השעה החביבה עלי ביום 4 משמשים להפסקה בת 30 ו- 4 |סהדגש| כמעט מספר הפריטים ב-WISH LIST לקנות 5 חמישה ימי עבודה 5 ביולי - טיול ראשון בשטח יום חמישי??? כן!!! חיוך...מחר טיול 6 6 בבוקר - שעת יציאה כל מילה מיותרת 7 שבת מנוחה כולם ישנים 7 בבוקר מתגנבת ליער ליד הבית חוזרת אחרי שעה (נו אל תהיו קטנונים) 8 יש גם קסטה כזו נכון? 9 הקסטה שלי עשר איך שמרגישים קצת לפני בזמן ואחרי כל טיול 10 חודשים מאז שנשרטתי ...לא נורא.. זה לא עובר

zEran

New member
הפכנו לפורום פואטיקה ושירה

בפעם הבאה תשדלו לטפס יותר לאט את העליה, ככה אולי ישאר חמצן במוח להמשך היום
אומרים שאחר כך אפשר לומר יותר ממילה אחת בלי שיגמר האוויר

למעלה