בוקר....................

בוקר....................

ואולי זה לא המקום לכתב את מה שאכתב....... אבל אתם חברים שלי ואני רוצה לשתף......... ושוב הרג, ושוב פיגוע....... ואני מרגישה מעין אטימות כלפי השכול והאבל של האחרים, וכל פעם שקורה משהו מבררים אם מכירים...... ואם לא "נושמים לרווחה"....ושוב מחכים לפיגוע הבא. ואז......אם כל הכאב ואם כל הנוראיות של הפיגועים שומעים את כל הכתבים אם השאלות הפלצ........ הנוראיות שלהם ושומעים את כל "קציני הטיווח של הפלשתינים" (כל אותם חכמולוגים שחושבים שהם עושים טוב למישהו כאשר הם מסבירים בכל ערוצי התקשורת היכן בדיוק פגע ה.....פצמ"ר/קאסם/ירי ואם היו מכוונים 2 מעלות ל..היה פוגע ב.........) ושמעים את כל הביטחוניסטים שחושבים שאם הם יודעים משהו - הם ממש ממש ח י י ב י ם לרוץ ו"לספר לחברה". הי....אנשים - אולי אתם קוראים בטעות את מה שאני כותבת?????????? (הכוונה לכל אלו ש"התלוננתי" כאן עליהם) אולי תפסיקו לדבר יותר מדי? אולי כולם יתחילו להתעורר ויפסיקו לסמוך על אחרים? פעם - חוזקנו היה בסודיות שבה התנהלו דברים..... כתבים יקרים - אתם עושים את תפקידכם - אולי..... אבל אולי לא צריך לדווח על הכל כי זה מסכן אותנו??????????????? טוב..... עדיין מעיק לי כל הברברת של כולם אבל הוצאתי קצת...... אורית

רונה 29

New member
את ממש צודקת ! גם אני חושבת ככה../images/Emo88.gif

כמה פרטים שווי ערך ל"סודות מדינה" הכתבים האלו פולטים בחופשיות, זה ממש לא יאומן ! לא ירחק היום שמכתבה רגילה המחבלים עוד ילמדו הכל על שיטות הפעולה שלנו על כל המשתמע מכך !!! ממש להתקומם !! הפיגועים באמת נעשו קשים וכואבים מאוד וגם אני שחיה לי במרכז (לא דרום מדי לא צפון מדי ובמיוחד לא מאחורי "הקו הירוק" שלפי דעתי שמו צריך להשתנות ל"קו האדום"....) מרגישה מועקה כבדה מנשוא וממש חוששת לגורל המדינה הזו !!! מה יהיה ?!? בנימה לא אופטימית זו אני אסיים את דבריי , כל שנותר הוא לקוות ולייחל לטוב
וגם לעשות כבר משהו בנדון !!! יום טוב לכולנו.

amnon_p

New member
הי אורית,

קראתי את הודעתך. למרות שאני לא גר ממש ממש בקו העימות כמוך, אני מתחיל להתקרב אליו (פיגוע שני באיזור מחנה 80 תוך זמן קצר) ואני בהחלט מבין ומסכים. עדיף לדבר כמה שפחות וביחוד כל המתימרים למיניהם ולעשות את מה שצריך ובשקט. בכל מקרה, שיהיה לך ולכולנו טוב יותר. אמנון.

sure16

New member
ערב טוב../images/Emo141.gif

מאד קשה לי עם החדשות וכל הארועים ואני בכח מתפקדת "נורמלי" ועושה את כל המטלות הנדרשות ואפילו מתבדחת,כך שלכאורה עולם כמנהגו נוהג... אבל אני עומדת על קצה של קרחון ומחכה,או שאוניה תתנגש בו,או שהוא יתמוטט וישקע במים הצוננים... ממש לא פורים! טוב!צריך להמשיך להכין התחפושת לקטן... שלכם

למעלה