בוק טוב Diana M ולכולם

SAAR01

New member
בוק טוב Diana M ולכולם ../images/Emo9.gif

יש לי שאלה האים מישהו יודע לגבי בתי ספר בחולון? האים בחולון ישד בתי ספר שיש בהם כיתות משולבות? יש סיכוי שהבן שלי יעלה לכיתה א' אני מאוד מתרגשת כי מחר יש לנו שיחה עם הגננת וכל צוות הגן לגבי שנה הבאה אני ממש פוחודת

Diana M

New member
ערב טוב חביבה

לא מכירה את מערכת החינוך בחולון, אך מניחה שבעיר כל כך גדולה יש גם כתות משולבות. אשמח מאוד אם תספרי איך היתה השיחה. מקווה שהכל יעבור בשלום

SAAR01

New member
ל ../images/Emo9.gifDiana M

כן הינו בשיחה לגבי הבן שלנו הגננת היתה גם הקלינאית תקשורת ומרפה בעיסוק. הגננת אומרת שהילד מאוד פיקח והוא יודע את החומר המלומד. הקלנאית אומרת שהוא יתקדם אבל הוא יהיה זקוק לקלינאית תקשורת בשנה הבאה. המרפה בעיסוק אומרת שהוא בסדר . בגדול הן אומרות שהוא בסדר אבל יש בעיה של רגישות יתר תחרותי מאוד היא אומרת שזה השתפר אבל עדיין התחרותיות לפעמים מתבטא בבכי חוסר ריכוז לגבי שנה הבאה הכל קשור לתקציב במדינה שלנו אנחנו (ההורים) וגם הגננת חושבים שלילד הכי מתאים כיתה משולבת בחולון אבל הילד צריך לעבור עוד איבחון עם הפסכולוג ואז נדע בדיוק מה יהיה איתו עד מאי יהיו תשובות

Diana M

New member
תודה על העדכון

מאי זה כבר ממש קרוב. אני יודעת שהתקופה הזו של אי וודאות לא נעימה ומכניסה ללחץ. על פי התאור שלך נשמע שבנך אכן יכול להתאים למסגרת משולבת מה שיאפשר לו ללמוד בחינוך הרגיל ועדיין לקבל שרותי חינוך מיוחד נרחבים ככל הניתן. מקווה שאכן תמצא המסגרת המתאימה איתה תרגישו נח ובטוח. בהצלחה! דיאנה

למעלה