בוראט מתארח אצל קונאן היום!

gadgad0

New member
בוראט מתארח אצל קונאן היום!

בוראט סאדיגייב, כתב הטלוויזיה הקזחסטני, בגילומו המופלא של סשה ברון כהן, מתארח בתכנית של קונאן שתשודר היום, כדי לקדם את הסרט הכי מצחיק של השנים האחרונות.

ראיתי את הסרט בטרום בכורה בפסטיבל

חיפה ליפני שבועיים וזה באמת הסרט הכי מצחיק שראיתי בחיים!!!

kfktj

New member
אני לא מאמין!!

גם אני קלטתי את זה את לפני כמה דקות, בוראט הוא אלוהים, אני סוגד לו! יש לי ת'ריאיון הקודם שלו בקונאן - היה מצחיק עד דמעות, נקווה ששוב יהיה מצחיק! יאללה עוד 6 דקות... yakshemesh

kfktj

New member
טוב אז היה מצחיק

אבל לא קרוב לתוכנית שעברה..מומלץ להשיג ת'ריאיון הקודם שלו אצל קונאן. ובכלל, בוראט 2004 > בוראט 2006. משהו קצת השתנה אצלו (אני עדיין מחכה לסרט כמובן).

תגידו

כל הראיונות האלה שסשה הזה עושה בשלל הדמויות שלו, לא מבויימים? אנשים עד כדי כך טיפשים שלא קולטים שהוא מסתלבט עליהם? פעם ראיתי את פאט ביוקנן אוכל את הלוקשים שלו..אני לא מאמין שזה אמיתי.

gadgad0

New member
"בוראט" עומד להיות ה"טיטאניק" של

הקומדיות, מבחינת ההכנסות. הוא כרגע במקום הראשון בארה"ב מבחינת ההכנסות ושבר שיאי הכנסות פר-אולם, למרות שההפצה שלו הייתה מצומצמת בסוף השבוע האחרון (839 מסכים בלבד). בשבוע הבא הוא כבר יוקרן על גבי פי חמישה או שישה מסכים ויותר ומצפים להכנסות שיעלו על 200-300 מיליון דולר (סדרי הגודל של "הפירטים של הקאריביים", למשל). ומה שמדהים יותר מכל - כ-ל הביקורות על הסרט (אפילו מצד המבקרים אניני-הטעם ביותר בעיתונים החשובים בארה"ב) יוצאות-מגידרן. מבקר הקולנוע של הניו-יורק טיימס, למשל, מגדיר את הסרט "הסרט המצחיק ביותר בתולדות הקולנוע". לא פחות.

gadgad0

New member
כמי שגר שנה שלמה באחת הערים

הכי נידחות בארה"ב (אלטונה שבמדינת איווה) אני יכול להעיד ממקור ראשון: האמריקאים הם עם מטומטם ברמות בלתי-נתפשות כמעט. בוודאי שה"ראיונות" של בוראט אמיתיים. אין צורך לביים את טימטומו של האמריקאי הממוצע - הוא אידיוט באופן הכי אותנטי שיכול להיות.

אבל מדובר על טמטום בסיסי

של בן-אדם שצריך לזהות שעובדים עליו בלי קשר למוצא שלו..זה אלמנטרי כמו שלא נוגעים במגהץ כשהוא דולק,לא נוסעים באור אדום ולא צופים בתוכנית של דודו טופז.

גלׁ

New member
אני מוכרח לשאול

הסרט הוא בסגנון של הסדרה, נכון? לא כמו הסרט של עלי ג'י שסתם היה סרט עלילתי עם הדמויות... זה די מוזר שזה כל כך אהוב ומצליח כי תמיד חשבתי שזה הומור די "מתוחכם". למה הו למה משפחה בהפרעה לא הפכה לסדרה המצליחה בהיסטוריה???

hen chen

New member
בגלל שבוראט זה הומור שמדבר אל כולם

אני אישית חושב שאנשים קצת עובדים על עצמם בעניין של בוראט... ובזמן שאני אומר את זה תזכרו שאני אוהב את בוראט, חושב שהוא מאוד מצחיק, מצפה לסרט ונהניתי מאווווד מהפרומו לסרט ובעיקר מהשם שלו (אחד מהשמות הכי מצחיקים שיש לסרט): "BORAT- Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" אבל בזמן שאני אומר את זה- כולם מהללים את בוראט בהומור המתוחכם והאירוני שהוא "מביע" (לא אומר... "מביע"). הרי מה התשובה של מעריצי בוראט כאשר אומרים שבוראט מעליב נשים ומדינות ערביות ומדרדר בלה בלה בלה...? כולם אומרים- "אתם לא קולטים, הא? זו סאטייייררהההה! הוא לא צוחק על הקזחסטנים! הוא צוחק על השחצנות האמריקאית כאשר הם חושבים שהקזחסטנים הם כאלה אנשים!" אז נכון, במובן רחב של העניין הם צודקים. כאשר אתה רואה איש שכל כך מטומטם שלא יודע שעובדים עליו- אתה צוחק. זה מצחיק. זה נכון מה שאומרים. אבל לא לגמרי... ממש ממש ממש לא לגמרי. לא משנה כמה נכחיש- אנחנו כן צוחקים בגלל שהוא משתמש בסטיראוטיפים- ובגלל שהוא צוחק על נשים- ועל עמים ערביים... הרי כאשר אנחנו צוחקים מהסרט כאשר בוראט נמצא בקזחסטן- איפה בדיוק האירוניה והסאטירה המתפוצצת? הרי אין שם אמריקאים- זה פשוט סשה ברון כהן למשך חצי שעה בונה על כל סטראוטיפ שקיים. כמו "אני שותה שתן" "כל הנשים זונות", "כל הגברים פה אנסים" ו"יש לנו רמת היגיינה נמוכה משל דביבון, ותוחלת החיים שלנו היא 32". אז נכון. זה קורע מצחוק. ולעיתים זה ממש ממש חכם. וזה כל העניין. אני פשוט חושב שלפעמים אנשים רוצים להאמין שזה הומור יותר מתוחכם ובעל ביקורת על החברה שלנו מאשר זה באמת. ARRESTED DEVELOPMENT RULE! מתי יתחילו לשדר את העונה השלישית שוב?

gilriv

New member
אני דווקא יותר אוהב שהוא עלי ג'

הראיונות של בוראט לא מובנים הרבה שישחק גנגסטר בניו -אורלינס זה מצחיק ---------------------------------------------------

למעלה