"בורא"

"בורא" ../images/Emo189.gif

עכשיו אני נכון להיות כולי שלך, על הטוב ועל הרע שבי. אני מתפלל שתסלק ממני עכשיו כל פגם המהווה מכשול בדרכי,להיות מועיל לך ולחברי. הענק לי כוח בצאתי מפה לעשות את מצוות לבי. "אמן"

נעממי5

New member
מכור לאלכוהול...../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

לבית משפט השלום בת"א הובא הבוקר יליד 57 תושב העיר, בחשד לכליאת שווא וגניבה. אתמול סמוך לשעה 17.00 התקבל דיווח במוקד אודות אישה הזועקת לעזרה מדירה ברח' רובינשטיין בת"א. שוטרי סיור מרחב יפתח הגיעו למקום פגשו באישה שספרה כי בנה נוהג לכלוא אותה בביתה במהלך כל היום, ובנוסף, גונב לה את כספי הביטוח הלאומי ומבזבז את הכספים ברכישת משקאות אלכוהוליים אותם צורך. החשוד בחקירתו הודה במיוחס לו, המשך חקירה מרחב יפתח.

נעממי5

New member
בלע שקית הרואין...

רופאים הוציאו שקית הרואין מבטנו של אסיר יום שלישי, 5 בפברואר 2008, 18:02 מאת: קובי מנדל, מערכת וואלה! ד"ר פרסון אוחז בשקית ההרואין, לאחר שהוצאה מבטנו של האסיר (יח"צ)האסיר בלע את שקית ההרואין במטרה להבריח את הסם לכלא. לדברי הרופאים, אם השקית היתה מתפוצצת בבטנו, הוא היה מת תוך דקות שקית שהכילה הרואין הוצאה מבטנו של אסיר בניתוח שבוצע בבית החולים רמב"ם ובכך ניצלו חייו. האסיר בן ה-25 נותח השבוע לאחר שהוחש לבית החולים בשל תלונות על כאבי בטן. האסיר עבר צילום רנטגן שהראה כי קיים גוף זר בקיבתו. האסיר הודה שמדובר בשקית עם הרואין שבלע כדי להעביר בכלא. הוא נותח על ידי ד"ר בנימין פרסון והשקית הוצאה בשלמותה, ובתוכה כמה עשרות גרמים של הרואין שהועברו למשטרה. כעת האסיר מתאושש מהניתוח. מבית החולים נמסר כי אילו השקית היתה מנוקבת וההרואין היה נפלט אל תוך הקיבה - האסיר היה מת תוך דקות ספורות מהרעלה חריפה.

למעלה