בורג משוחרר- 2

בורג משוחרר- 2

אז כמו שהבנתי ששאול חיון לא משתתף בבורג משוחרר 2 ובמקומו נמצא אחיו התאום שמעון. מי שראה את זה ויכול להגיד אם שווה לקנות את זה אז אני יודה לו כי בורג משוחרר 1 היה סרט ענק.

מתנדב

New member
יצא בורג משוחרר 2?

הראשון היה מאוד יפה, כל פעם שאני רואה את זה אני נהנה מחדש, ואחיו נכנס גם לעסק הזה?, בכל מקרה אף אחד לא יכול להגיע לקרסוליים של שאול חיון, ואפילו שניסים ורטה מתיימר להגיע לקורסליים שלו, הוא יצטרך ללמוד הרבה שיעורים אצל שאול חיון...

במחילה ממעלת כבודכם...וסליחה על

הבורות שלי...מה זה הבורג הזה? כנראה שיש לי חור בהשכלה...

מתנדב

New member
זה לא חור בהשכלה....

זה פשוט סרט מדהים, שהשחקן הראשי הוא שאול חיון...

מתנדב

New member
זה בערך אותו הדבר כמו

שמישהו מספר לך בדיחה, ואתה לא מבין והוא מסביר לך את הבדיחה, ואז זה באמת לא מצחיק, גם פה, אין מה להסביר צריך לראות בכדי להבין, ובכדי לצחוק, בא נאמר שאם אתה נמצא ביום הכי גרוע תפוס סרט של שאול חיון ותראה איך הכל מתהפך לכיוון השני...

כנראה שהבורג שלך השתחרר...

ח ח ח סתאאאאאם מדובר באחד מהדיסקים הסאטירים החרדים הכי מוצלחים שיש, אתה חייב לראות אותו.

מתנדב ורפוש היקרים

צר לי על החור בהשכלה שיש לי, לצערי לא הכרתי את זה עד היום ואשתדל לשים ידי על אחד מהדיסקים האלה בלי נדר בזמן הקרוב.

אתה צודק...

אבל הגיע הזמן לתת צ`אנס לעוד שחקנים יש כמה שחקנים שעשו קרטל על שוק הסרטים החרדי (חיון, חקיין, גלינסקי) ובכל סרט אתה רואה אותם, אמנם הם כישרוניים סוף הדרך אבל צריך קצת לתת צ`אנס לעוד שחקנים כדי שיהיה גיוון.

מתנדב

New member
אני נותן צ'אנס לכולם...

רק כתבתי שבשביל להגיע לקרסוליים של שאול חיון, צריך הרבה להתאמץ, קודם כל אתה צריך שיהיה לך מבנה גוף כמו שלו...

מתנדב

New member
במה הוא נדפק הרבה?

אבל הוא באמת נראה אחלה בן אדם, אני פעם אחד ראיתי אותו בלבוש נורמלי, משחק בסרט בטוב לב, הוא דווקא נשמע בסדר ומסודר, ומהיכן ההיכרות שלך איתו?

מתנדב

New member
עכשיו כבר הבנתי....

שאול חיון הולך להוציא סרט חדש לשוק, והוא חיפש שחקן טוב שהוא יהיה למדן גדול, ועכשיו אני מתחיל להבין מה הקשר שלך איתו...

למעלה