בורות של לואיס סצ´ר

Danial***

New member
בורות של לואיס סצ´ר

אני לא טובה בתיאורי ספרים
תמיד שאני מנסה להסביר למישהו על מה ספר ולמה אני אוהבת אותו כל כך אני לא מצליחה להסביר לו בלי להרוס לו את הספר... ובשל כך, מאחר וקראתי שאסור לכתוב סתם המלצה בלי פירוט ואני מבינה בדיוק למה, הפירוט שלי יהיה מה שאני אעתיק עוד שניה מהעטיפה של הספר
והרי: בורות הוא ספר הרפתקאות סוחף, רציני ומשעשע גם יחד, הכתוב כמעין פאזל, שחלקיו הולכים ומתחברים זה לזה, בשרשרת של הפתעות. העלילה המרתקת מתרחשת במחנה לנוער עבריין, בלב המדבר. וכל מה שכתוב שם הוא נכון
זה באמת ספר מרתק וסוחף ופשוט נפלא! זה ספר משגע - מומלץ בהרבה חום
אהה והערה: קוראים לספר "בורות", במובן של בורות שחופרים באדמה. אין לו שום קשר עם הספר בורות (במובן של אי ידיעה) של מילן קונדרה.

העצלנית

New member
קראתי, ואני אכן ממליצה גם.

אומנם זה היה דיי מזמן אבל ההמלצה הזאת העלתה בי עוד פעם את הזיכרון של הספר, אומנם במעומעם אבל גם בתור בת 12 נדמה לי הייתי הבנתי ונהנתי מאוד למרות שנראה לי שזה ספר שככל שמתבגרים נהנים ממנו יותר. נתראה עוד שבועיים דפנה

גם אני קראתי!!!!!!!!!

ספר מש ממש מעניין. קראתי אותו לפני איזה חצי שנה (יעני בגיל 14) וממש אהבתי אותו, ספר כל כך מעניין, אתם חייבים לקרוא..... לה לה לה לה

galahead

New member
בלי לפגוע, אבל

זהו ספר שנכלל תחת ספרות נוער? (לא שזה רע, רק לשם כיוון כללי...)

Danial***

New member
בעקרון,

הוא מסווג "YOUNG ADULTS" - אולי בגלל שהגיבור הוא נער אבל הוא לא ספר בני נוער טיפוסי, אני מתכוונת: לא ספר כזה של נערה מאוהבת והאם הוא אוהב אותי או נער מאוהב והצרות שלו בבית הספר וכאלה - אין שם שום דבר שקשור לזה... זה בהחלט לא רק לבני נוער - כדאי לך מאוד לקרוא...

למעלה