בורו לאכול אתי #4, דן שומרון

אבח"י

Well-known member
ליהוק מעודד מפגשים חמים ולוהטים, דקירות ישירות ועקיפות - מתנחלים [שומרון] בת ים [ערבי] ושתיים מהשרון/המרכז.
אמ-מה
המתנחלת זו אחת סתומ'קה עם קבלות שמטפלת באמצעות "יוגה" ורוצה לשוחח עם הבנות על הווסת, וזה לפני שסיפרה לכולי דעלמא שבצעירותה קרעה ספרי הברית החדשה, ואז כשחבריה לאכילה הזדעזעו, היא סלחה לעצמה, כן בהחלט. זו רבקה היא חיה בהיאחזות "עמיחי" נוער גבעות מובהק, השכלה של אולפנה לנשים חסרות שכל, כאלה שמתאימות להיות מורות ומכלי הולדה.
לידה מתנחל שחי לא יודע איפה, ימני שיש לו טור בערוץ 14, יהודי גאה, ישראלי שמן אבל חלק מהעולם הגדול. הוא יודע ומכיר את כל עינוגי החילונים, אפילו טוב מהם.
שתי הגרציות הנוספות, אחת חיה בפתח תקווה, מורה, וכך היא ניהלה את האירוח, אתמול, כמו מורה בכיתה שקיבלה פרוייט [זכתה ב- 34 נקודות] - התעלמות של בת יענה מהמציאות מחוץ לבית שלה. לא רוצה אמרה ולא הזכירה את שלושת הקופים.
גאלה הנפלאה. אשה גדולה תרתי משמע. ראש שמאל קיצוני, פה בוטה, מסרבת להתנצל או לגרום למישהו להרגיש נוח לידה. בפורום של כאן 11 ב- FB היא זוכה לשרשורי שנאה שלא יאומנו, בדיוק מאלה שבאו ל"הגן" על רבקה אחותם הקטנה והדפוקה.
ואחרון, שאירח ראשון, מחמוד, מודי, שגר במגדל בכניסה לבת ים. גרוש + 2, משמורת משותפת, מודרני הכי מודרני שיש, אבל לא אטום ולא חירש לשוועת בני עמו.
האדמין של כאן 11 מצנזר אותי באופן שיטתי.
יש לי פה ג'ורה.
היום שוחחתי אתו, מבלי שענה לי, באמצעות העלאת פוסטים מכוונים אליו: אדמין יקר.
הבנתי שאת הרעל יש להזריק בשרשורים, שם הוא לא מתערב, למרות טענתו שהוא מוחק הודעות - לא דובים ולא יער.
הסברתי לו שלא אלמן ישראל, ושרשורים שלא יאשר אעלה ברשתות חברתיות אחרות - כמו טוויטר, אינסטגרם, טיקטוק וגם קבוצות אחרות בפייסבוק.
ברור שלא ענו לי.

mיטלמן

Well-known member
ליהוק מעודד מפגשים חמים ולוהטים, דקירות ישירות ועקיפות - מתנחלים [שומרון] בת ים [ערבי] ושתיים מהשרון/המרכז.
אמ-מה
המתנחלת זו אחת סתומ'קה עם קבלות שמטפלת באמצעות "יוגה" ורוצה לשוחח עם הבנות על הווסת, וזה לפני שסיפרה לכולי דעלמא שבצעירותה קרעה ספרי הברית החדשה, ואז כשחבריה לאכילה הזדעזעו, היא סלחה לעצמה, כן בהחלט. זו רבקה היא חיה בהיאחזות "עמיחי" נוער גבעות מובהק, השכלה של אולפנה לנשים חסרות שכל, כאלה שמתאימות להיות מורות ומכלי הולדה.
לידה מתנחל שחי לא יודע איפה, ימני שיש לו טור בערוץ 14, יהודי גאה, ישראלי שמן אבל חלק מהעולם הגדול. הוא יודע ומכיר את כל עינוגי החילונים, אפילו טוב מהם.
שתי הגרציות הנוספות, אחת חיה בפתח תקווה, מורה, וכך היא ניהלה את האירוח, אתמול, כמו מורה בכיתה שקיבלה פרוייט [זכתה ב- 34 נקודות] - התעלמות של בת יענה מהמציאות מחוץ לבית שלה. לא רוצה אמרה ולא הזכירה את שלושת הקופים.
גאלה הנפלאה. אשה גדולה תרתי משמע. ראש שמאל קיצוני, פה בוטה, מסרבת להתנצל או לגרום למישהו להרגיש נוח לידה. בפורום של כאן 11 ב- FB היא זוכה לשרשורי שנאה שלא יאומנו, בדיוק מאלה שבאו ל"הגן" על רבקה אחותם הקטנה והדפוקה.
ואחרון, שאירח ראשון, מחמוד, מודי, שגר במגדל בכניסה לבת ים. גרוש + 2, משמורת משותפת, מודרני הכי מודרני שיש, אבל לא אטום ולא חירש לשוועת בני עמו.
יש לי פה ג'ורה.
הבנתי שאת הרעל יש להזריק בשרשורים, שם הוא לא מתערב, למרות טענתו שהוא מוחק הודעות - לא דובים ולא יער.
הסברתי לו שלא אלמן ישראל, ושרשורים שלא יאשר אעלה ברשתות חברתיות אחרות - כמו טוויטר, אינסטגרם, טיקטוק וגם קבוצות אחרות בפייסבוק.
ברור שלא ענו לי.
אתך בערך בכל מילה,
והיית עדין מאד עם "אחותם הקטנה והדפוקה".
קראתי בדף ה -fb של התוכנית והתגובות אכן מזעזעות.
ברור לי שבוחרים את הכי שערורייתי שאפשר, שיהיה רעש וצלצולים, ולצרף את הורודה למתנחלת הזויה וערבי, מה יותר רעש מזה?
האוכל? פרט שולי לגמרי בתוכנית.

סופהו 1

Well-known member
אתך בערך בכל מילה,
והיית עדין מאד עם "אחותם הקטנה והדפוקה".
קראתי בדף ה -fb של התוכנית והתגובות אכן מזעזעות.
ברור לי שבוחרים את הכי שערורייתי שאפשר, שיהיה רעש וצלצולים, ולצרף את הורודה למתנחלת הזויה וערבי, מה יותר רעש מזה?
האוכל? פרט שולי לגמרי בתוכנית.
מהתכניות שראיתי פה ושם, נראה שאכן בוחרים בשערורייתי ובוחשים מאחורי הקלעים.
אה, ולפי התכנית מאתמול, רגע לפני איבוד שליטה מורידים הוראה למתן תגובות.
והקשר לאוכל? אכן שולי.

צליליתה1

Well-known member

הקשר לאוכל? אכן שולי.
ואם קשור לאוכל - אז טיפ: בתפוחי אדמה שהמתחרה האחרון בישל ומעך ואפה הוא שם מרגרינה
גמני כמו כל עם ישראל מכינה כאלה, למדתי מתוכנית של ג׳יימי אוליבר אהובי
אז לשדרוג המנה ג׳יימי מבשל את התפוחי אדמה עם שיני שום שלמות, מועך קצת ושופך שמן. די בטוחה שזית. מה פתאום מרגרינה. לעניות דעתי הלא קובעת בתור מי שלא התקבלה לתוכנית (תרגיעו, גם לא ניגשתי להבחן) כל דבר עם מרגרינה אינו ראוי למאכל.

סופהו 1

Well-known member
ואם קשור לאוכל - אז טיפ: בתפוחי אדמה שהמתחרה האחרון בישל ומעך ואפה הוא שם מרגרינה
אז לשדרוג המנה ג׳יימי מבשל את התפוחי אדמה עם שיני שום שלמות, מועך קצת ושופך שמן. די בטוחה שזית. מה פתאום מרגרינה. לעניות דעתי הלא קובעת בתור מי שלא התקבלה לתוכנית (תרגיעו, גם לא ניגשתי להבחן) כל דבר עם מרגרינה אינו ראוי למאכל.
לא זוכרת ממי למדתי, אבל שמן זית, תבלינים ובשום פנים ואופן לא מרגרינה.

נדמה לי שאצל ג'יימי אוליבר, לא רק אהובך (שפירגן בזמנו לארוחות הבוקר הישראליות) יש איזה מתכון לתפוחי אדמה, גם שמן זית וגם חמאה ר"ל.
התוודעתי אליו כשהיה ילדון חייכן בתכנית על המסעדות בבתי הספר באנגליה. מעניין האם משהו נשאר מכל השינויים שעשה.

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member

נדמה לי שאצל ג'יימי אוליבר, לא רק אהובך (שפירגן בזמנו לארוחות הבוקר הישראליות) יש איזה מתכון לתפוחי אדמה, גם שמן זית וגם חמאה ר"ל.
התוודעתי אליו כשהיה ילדון חייכן בתכנית על המסעדות בבתי הספר באנגליה. מעניין האם משהו נשאר מכל השינויים שעשה.
הרבה לפני בתי הספר בארה"ב, (לא בממלכה),
ארח בדירה קטנה ונסע על אופנוע,
עוד ברווקותו ובגיל צעיר,
כך שברור שיש לי זכות ראשונות.

סופהו 1

Well-known member
הרבה לפני בתי הספר בארה"ב, (לא בממלכה),
ארח בדירה קטנה ונסע על אופנוע,
עוד ברווקותו ובגיל צעיר,
כך שברור שיש לי זכות ראשונות.
זה היה בארה"ב הברית? לא בממלכה הבריטית? (מי זוכר)
בכל מקרה, מעניין מה נשאר מזה.

חוצמזה, מורידה בפניך את הכובע (שאין לי). להכיר את השף העירום בגיל צעיר בהחלט מקנה זכויות:-D איפה ומה הוא מבשל בימים אלו?

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
זה היה בארה"ב הברית? לא בממלכה הבריטית? (מי זוכר)
בכל מקרה, מעניין מה נשאר מזה.

חוצמזה, מורידה בפניך את הכובע (שאין לי). להכיר את השף העירום בגיל צעיר בהחלט מקנה זכויות:-D איפה ומה הוא מבשל בימים אלו?
בדקתי, שתינו צודקות,
מסתבר שגם בארה"ב וגם בממלכה,
אני יודעת שהיו לו קשיים כלכליים ונפילות,
בכל מקרה, הבחור כבר בן 47, עדיין מאד נחמד, עשית אותי סקרנית, אבדוק את מעשיו בימים אלה,
אני יודעת שיש לו מסעדה בלונדון ועקבתי אחריו כשטייל בכל מיני מקומות באיזה אוטו מוזר וישן, נדמה לי שברחבי בריטניה,
אבל גם באיטליה עם החבר האיטלקי.

אבח"י

Well-known member
נריב על ג'ימי?
עכשיו כשהממלכה באבל וכולן עסוקות בבחירת כובע ללוויה?
נחכה לימים עליזים יותר שם.
לא הבנתי את האבל אצלנו, אברי גלעד למחרת ההודעה עם חליפה שחורה,
מזל שללא הקרע בדש.
געגועינו למנדר הבריטי ולחיילים בלונדיניים עם מבטא מאנפף שמעברים בנות ציון כשרות, ובאותה הזדמנות מעניקים אזרחות אנגלית למהדרין, מה לא ברור?

אבח"י

Well-known member

הוא התחיל בטלוויזיה עוד לפני בתי הספר. עם בתי הספר הוא הוביל עם ה- BBC פרויקט ענק לשינוי התזונה בבתי הספר, שהובילה להשמנה, לצריכת משקאות מתוקים, בגלל שהיתה גרועה כלכך. אחר כך היתה לו תכנית שבה הסתובב בארה"ב ולימד אנשים לבשל באולמות גדולים. האחרונה שלו שצפיתי בה היתה עם החבר האיטלקי שלו, לענ"ד הם למדו יחד לבשל.
באשר לחייו, הוא נשוי פעם שנייה. יש ילדים, ואני מבין שהתיצב כלכלית.
יש לו מסעדה/בית קפה בקצהו של מזח, שם הוא מזמין כל מיני סלב'ס לבשל לאורחי המסעדה.
תוכנית האחרת היתה בענייני קיימות - איך מבשלים בשר של פרה זקנה או איך מנצלים סוגים של מזון שנחשב ל"פרות".
ולא אשכח את ה- 15 דקות. בלי בושה הוא השתמש במוצרים מוכנים מהסופר, ולימד רווקים ורווקות צעירים איך לבשל טוב ולאכול בריא.
אצלנו יש מין חיקוי עלוב, בתפאורה עלובה עם השף אבי כהן.

אבח"י

Well-known member
רק כשהצטרכתי לבשל לחתני, השתמשתי בבצק עלים "מרגרינה": - זוועת אלוהים, אבל הוא לא מכיר טעם אחר.

mיטלמן

Well-known member
אמ-מה
יש לי פה ג'ורה.
ברור שלא ענו לי.
אני יודעת מי הרגה את החתול,
אתה חיפאי?

אבח"י

Well-known member
אני יודעת מי הרגה את החתול,
אתה חיפאי?
אני מאוהביה הגדולים של חיפה, מיופיה הנדיר על אף הכניסה המזעזעת אליה.
מת על המעדנייה ברחוב הנמל של הנוצרים. אכלנו שם ארוחת בוקר ואחריה לא אכלנו עד למחרת.

mיטלמן

Well-known member
פרטים בבקשה, של המעדניה,
"מת על המעדנייה ברחוב הנמל של הנוצרים", לא ידעתי שיש.
תודה.
החטטנות היתה כמובן לצורך זיהוי ווידוא.

אבח"י

Well-known member
פרטים בבקשה, של המעדניה,
"מת על המעדנייה ברחוב הנמל של הנוצרים", לא ידעתי שיש.
תודה.
החטטנות היתה כמובן לצורך זיהוי ווידוא.
אם הייתי זוכר הייתי אומר. אני רק יכול לומר שהיא נמצאת ברחוב הענק בשיפולי הכרמל, זה שממנו רואים את הגן הבאהי, וממשיך צפונה. בצד שמאל של הכביש.

גלעד0011

Active member
אמ-מה
יש לי פה ג'ורה.
ברור שלא ענו לי.
זה כתוב בעברית.. אבל לא הבנתי כלום. אתה בכוונה כותב ככה?
אולי אתה מנסה להעלות מודעות להשלכות של אירוע מוחי?

mיטלמן

Well-known member
זה כתוב בעברית.. אבל לא הבנתי כלום. אתה בכוונה כותב ככה?
אולי אתה מנסה להעלות מודעות להשלכות של איר
מה בדיוק לא מובן?
שאל ותקבל הסבר, עברית, קצת ארמית, עוד קצת מילות חיבה להזויה.
אירוע מוחי? לא הבנתי.

למעלה